Опитвам се да гледам мача на Левски с казахстанските трактористи онлайн по Нова.
То... вече няма какво да се гледа, но раздразнението ми е раздвоено - кое от двете оградени с червено проблема на снимката ви дразни повече?
levski_nova.jpg
Опитвам се да гледам мача на Левски с казахстанските трактористи онлайн по Нова.
То... вече няма какво да се гледа, но раздразнението ми е раздвоено - кое от двете оградени с червено проблема на снимката ви дразни повече?
levski_nova.jpg
Тъпомера е българско изобретение и редовно добавяме нови "върхове" в скалата му .
Казвам аз, че евтин се пише с "ф", ама никой не ми вярва.
А в далечината 2+0 ли пише, че не разбира кое не е наред там?
2-0 пише и така завършиха евроазияидиотите - то бива глупост , ама тяхното ... аз съм си ЦСКА-рче , ама тая простотия се пише на всички БГ отбори с коефициента . Дано поне Ботев довечера ни отсрамят ,че ...
Определено граматическата грешка. Без да оправдавам Левски, футболът е отборна игра, а като включиш и останалите фактори - треньори, ръководство, собственици, подготовка, стрес, съперник и т.н., се оказва, че има хиляди камъчета, които могат да обърнат колата.
Правописът (или по-точно липсата му) нямат оправдание. Особено при компютрите, където проверката е автоматична.
А аз не мога да разбера, че при положение, че се опитваш да гледаш Левски, как може да те дразнят такива дребни нещеца, като печатните грешки.
666 направо ми ухили сутринта ! хахахахаххаха
Като отворихме дума за граматика, прилагам няколко картинки от абсурди.цом, граничещи с креативността по-скоро, отколкото с неграмотността.
big_1278351124_247.jpgbig_1289105338_13.jpgbig_1292347054_447.jpgbig_1292900667_175.jpgbig_1293507536_945.jpg