Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 22

Малко, но дразнещо

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. silverfox
    Guest

Малко, но дразнещо

По-подразбиране отметката за запаметяване на паролата при login е активна. Аз не искам да си записвам паролата и ми се налага всеки път да махам отметката. Ако един път забравя и се записва. После трябва да си играя да я трия. Обратно - да речем, че искам да си я запиша - трябва само един път да я сложа, за да се запише. Та, не е ли по-добре по подразбиране отметката да е неактивна?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Малко, но дразнещо

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">По-подразбиране отметката за запаметяване на паролата при login е активна. Аз не искам да си записвам паролата и ми се налага всеки път да махам отметката. Ако един път забравя и се записва. После трябва да си играя да я трия. Обратно - да речем, че искам да си я запиша - трябва само един път да я сложа, за да се запише. Та, не е ли по-добре по подразбиране отметката да е неактивна?

<div align="right">Originally posted by silverfox*-*23/09/2004*:* 23:28:54</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ами така и така си пишеш юзърнейм-а и паролата, и ако толкова не ти се "посяга" към мишката, направи следното: пишеш юзърнейм, натискаш "Tab", после паролата, пак "Tab", след това интервала (за да размаркираш отметката) и после - "Enter".

Сигурно използваш обществен компютър и не искаш да ти се помнят данните - това е разбираемо, но колкото на теб ти е в "минус", на двойно повече хора им е в "плюс" включената отметка :-)

Пък има и друго разрешение. Всеки път, като излезеш от форума, триеш "cookies"-тата и дори да си запаметил по погрешка данните си, при следващото влизане те ще са изтрити...

4. silverfox
    Guest

Малко, но дразнещо

Не ползвам обществен компютър, но все пак не искам да си записвам паролата. А от постинга ми мисля, че стана ясно как да си трия записите - това едното.

Второто - идеята ми беше, че на тези, които не искат да си записват паролата трябва всеки път да махат отметка ( независимо дали с мишка или интервал - Tab и Space и аз зная какво правят ), а тези които искат да си я запишат - трябва само един път да сложат отметка.

И като цяло не исках съвет как да се справя с проблема, а дадох преедложение, нали за това е раздела, или аз нещо съм сбъркал ... [:P]

5. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Малко, но дразнещо

Дори да си чекнал този чекбокс, при натискане на бутона logout кукито което те оторизира се трие.

6. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Малко, но дразнещо

fori е напълно прав. След излизане от акаунта по стандартния начин - не ти се запаметява име и парола.

Всъщност и аз съм в твоето положение и напълно разбирам неудобството ти, но съгласи се, че няма смисъл да занимаваме хората с нашите капризи от такова естество.

Свиква се.

Освен това, както се спомена по-горе - на много повече хора им е нужно да е активна тази опция, така че ние нямаме никакво право на глас.

Приятен ден.

7. silverfox
    Guest

Малко, но дразнещо

Другия път като имам предложение, първо ще го постна в "Анкети" да видим колко хора го ползват и колко не и чак тогава ще се осмеля да се обадя в този раздел.

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Малко, но дразнещо

И без анкета е ясно - и в двата случая ще има недоволни.[8D]

10. SAGE
    Guest

Малко, но дразнещо

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

...................

Освен това, както се спомена по-горе - на много повече хора им е нужно да е активна тази опция, така че ние нямаме никакво право на глас.

Приятен ден.

<div align="right">Originally posted by Profita*-*24/09/2004*:* 11:41:21</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Разликата е в това, че тези хора трябва само един път да включат опцията за запомняне на паролата и вече при други влизания във форума нищо не включват, докато тези които не искат да им се запомня паролата, трябва всеки път да изключват и е напълно нормално някой път да се забрави. Затова е общоприето когато някъде трябва да се влезе с парола, то запомнянето на паролата да е изключено по подразбиране.[]

Съгласен съм с предложението на silverfox и се надявам да доведе до промяна.[]

11. silverfox
    Guest

Малко, но дразнещо

@SAGE

Мислех си, че ще остана неразбран [:D]

Освен това пробвах - и с илизане с Logout паролата не се трие !!!

Затворих си browser-a (Opera) и при следващото влизане направо бях логнат !!!

А пък що се отнася до автоматичното триене на cookies не мисля да си затривам настройките на някои сайтове само заради този форум !!!

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Малко, но дразнещо

sirverfox, не че искам да се заяждам, но мисля, че правиш от мухата слон! Кажи ми, какъв точно ти е проблема, дали една кутийка ще има или не отметка, толкова ли е сложно да я изключиш - става за секунди. Наистина не ви разбирам вече - до такава степен сте се омързили, че нямам думи! Утре ще искаш с едно вкарване и изкарване жена ти до оргазъм да достига! Ми така де. Хората какви проблеми ги тресет, на теб пък точно тази отметка ли ти почерни живота???

Още повече, че само ти ползваш този компютър! Е, това вече наистина не го разбирам!

Ами забрани си cookies към Сетком тогава, нали си пекан, и проблема ти е решен!

Извинявам се за грубия тон, но понякога наистина избеснявам и то заради простотии!

13. silverfox
    Guest

Малко, но дразнещо

IvO_tm

Прав си в случая, но не аз започнах да се заяждам. Просто предложих нещо - и както озаглавих топика "Малко, но дразнещо" и вместо да получа отговор от рода дори на: "Дразни те, ама повечето не ги дразни" почнаха да ми казват какво да правя и какво не и колко хора имат абсолютна нужда от него и колко сме малко тези дет` не го понасяме. И ако забележиш, целия топик вече се върти около темата на колко хора тая отметка им помага и на колко не. А като се опека ще те светна допълнително !!!

14.  

15. silverfox
    Guest

Малко, но дразнещо

... и още нещо та се сетих.. Ако тая мижава отметка поражда такива конфликти, представям си какво ще стане ако реча да предложа нещо по-радикално. И като казах, че ще поствам в този раздел само след анкета, мислех, че е истина. Сега ще поствам на кукуво лято ( в този раздел имам предвид) !!!

16. silverfox
    Guest

Малко, но дразнещо

...и понеже още не ми е минал яда - вземете та кръстете раздела "мнения, предложения, забележки ... съгласувани с мнозинството ( модераторите )" !!!

17. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Малко, но дразнещо

Мен пък ми е по-удобно както е в момента

Може би ако има начин това да се задава от настройките на в базата на форума(както сигнатурите и др.), а не от браузера би могло да се достигне до някакъв разумен компромис.

18. silverfox
    Guest

Малко, но дразнещо

Абе хора, хайде вече да се успокоим и да оставим нещата както са си. ***х тая отметка... !!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Дразнещо силно жужене от външното тяло на General ASHG 12 LE
    От chefobg във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 10
    Последно: 01-06-14, 20:43
  2. Отговори: 8
    Последно: 14-07-13, 16:12
  3. Samsung LE32D5500 дразнещо пукане отзад
    От vaavramov във форум Samsung телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 23-08-12, 15:21
  4. FAVORITES [Малко, но дразнещо...]
    От IvO™ във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 20-11-04, 10:54
  5. Малко дразнещо проблемче! гр-р-р
    От DEFILER във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 19-10-04, 01:03

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе