За мен сме безапелационно първи! А предполагам и за всички, които имат слух и гласуват неутрално.
За мен сме безапелационно първи! А предполагам и за всички, които имат слух и гласуват неутрално.
БРАВО!БРАВО!БРАВО!.........Разкошни деца,повече от достойно се представиха и Крисия и Хасан и Ибрахим!Да са живи и здрави и да ни радват и в бъдеще!!!...А сега идва реда на Кобрата!Давай Кобра!
.....Нека сме честни,италианчето пя отлично,гласа му е по школуван от този на нашия сладур,но второто место си е супер!
Аз си мисля, че нямаше как да сме първи с това сковано изпълнение, на български. Според мен имаше два момента в пеенето и...абе можеше и по-добре..
Единствено Крисия се държа като статуя с рокля на сцената...в екипа и няма ли хореограф?
Бе аз не го гледах , ама сега хванах накрая "изпълнението" на победителя ... ами ... по-добре да не казвам какво мисля .
Браво на Крисия, Хасан и Ибрахим! За малко да сме първи, но и италиянчето беше много добър... Нищо, следващия път
Сега е ред Кобрата да покаже хищническо поведение и да бие иначе няма шанс ако играе, както в досегашните си мачове.
Христославе, пак се излагаш като кифладжия. Да бяхме взели и няколко брейкъри редосм с пианистите...
Касапче
не знам защо някой от екипа е решил, тя да се държи като оперна певица на сцената - все пак това е конкурс за детска песен. Така че изпълнението трябва да е по разчупено.
За двамата келеши няма да коментирам....
Да им честитим второто място - все пак толкова си могат.
....Х2,ама ти направо се оля ,бе човек!Добре ти го каза Касапа,при два рояла,няма как детето да подскача,като серсем по сцената!А нима на тебе да не ти харесаха повече тия дето си тръскаха наедрелите вече бюстове,правейки се на 10-11 годишни!?Или подаващото се голо коремче на шведската тинейджърка!?
мда ве какви са тия моми дето вкараха половината държави ,те станали за е*ане вече ще ми пеят на детска евровизия ..
Браво на децата ни! Велики са... а сега и едно първо място пожелавам на Кобрата!
А HD де може се гледа мача знае ли някой?
Христослав, Крисия се държа абсолютно в духа на песента (музика и текст). Изпълнението и беше страхотно, пя вярно и показа гласови възможности непосилни за доста зрели и утвърдени изпълнители. Още на конкурса при Слави Трифонов с изпълнението си на кастинга смая всички и тогава си казах, че тя ще е победител, така и стана. Това момиче има невероятна дарба и талант, дано стигне доста далеч и прослави България по света.
Офф ама вие сериозно сте слепи за недостатъците...Разбирам, че се радвате на този успех ама...
Малката се държа като оперна примадона с рокля до земята - липсваше и сценично поведение. Дори на общата песен пак си пролича нейната скованост, а това означава че екипът не си е свършил работата...Това е конкурс за ДЕТСКА песен! Там е нужна емоция, движение...
Резкият скок от една гама в друга, плюс промяна в тембъра и това ли не го чухте? Кой по-дяволите е одобрил това?
Двамата келеши - същата работа...липсва им сценично поведение(да не коментирам акъла им...). Какво чувам - ама на рояла какво очакваш??
Я пак? Явно не сте били на концерти...
Човече, това е дете на 10 години. Не знам какви са ти очакванията.
Ти вероятно си бил нобелов лауреат на тази възраст...
П.С. Цяла европа си каза думата, само ти си на калъч.
Този пост е редактиран от Kasap; 16-11-14 в 00:32.