Всички връткат...най-ми е забавно онова теглене на някакво лото по телевизията с ... 3д компютърна анимация. Честно, че дрънка. Тия пък национални лотарии са национални измами. Чува се, че всичките тия "спечелили" дето рекламно ги обявяват във всяка рекламна пауза, коли, къщи, милиони, как пък се пръкнаха така и всичките горят от желание да споделят на национално какви късметлии са, та тия се снимат за хонорар и всъщност нищо не са спечелили. Но зарибяването работи: До нас на булеварда има една лафка, сутрин слизам, цигарки, кафенце и сядам на пенсионерската пейка в една градинка и започвам да съзерцавам тъпотията на света около мен, Та всяка сутрин около 9:00 идва автобус който кара едни строителни интелигенти за работа на строителния обект до нас, та 20-на души се изсипват на спирката и какво....направо на лафката, всеки купува от 5 до 10 национални билета и започват да търкат неистово...и така е всяка сутрин. Между 100 и 200 билета се продават за времето от 09:00-09:20 всяка сутрин. И понеже една от продавачките ми е позната и викам: Майна, честно, тия целунати от съдбата божи чеда печелят ли нещо? За 3 месеца вика съм дала две по 200лв и едно 100...другите печалби са 2лв, които ги обръщат на билети на момента.....та такива ми ти работи.