Хехехех.....значи тия статии силно ме разсмяха!!!наистина не ги бях прочел,но просто по голяма безмислица и ОТКРОВЕННА ЛЪЖА и търсене на сензация за простолюдието не бях чел скоро....гледай сега,взел съм 6 висши математики и 3 физики,и висши електротехники също,като попълярната физика ми е хоби от детските м години ,пред мен на рафтовете ми има над 30 книги на темата,но за разлика от тия смехории са писани от сериозни хора:Ето ти малко доводи,цитирам:
Теолозите го определят като Бог или Свети дух. Теорията за торсионните полета е колективна, до подреждането й стигнахме няколко човека. Започнахме да я изграждаме в средата на последното десетилетие на миналия век и вече е научен факт.
Още Айнщайн е подозирал за съществуването на торсионните полета. Щом завършва своята обща теория на относителността, той започва работа по геометричната теория на електромагнитното взаимодействие, свързвайки го със свойството на пространството да се усуква. Работи до края на живота си, но не успява да я завърши. Признава на близките си, че за този труд е хвърлил много повече сили, отколкото за теориите, които го прославят. И е убеден, че един ден това свойство на пространството да се завиря ще се използва от човечеството.
Приятели ,виждали ли сте по смешно нещо от това???За хората със елекртотехнически знания говоря!!!АКо ги има тук де...Енергия на бога...<font color="red">ЗАВИХРЯНЕ НА ПРОСТРАНСТВОВО ВИДИТЕ ЛИ!!!!</font id="red">....боже що тъпи журналисти има боже!!!Какво завихряне и какъв Бог бре хора,та аз съм се спукал от решаване на 2войни диференциални уравнения при торсионните полета!!И то не при господ,ами при професор Владимир Георгиер[:D][:D]какви пространственидеформации,ебати и глупоста!!!Та тва е научно доказано преди 200 години...просто се възмущавам като го чета тва!Завихряне!!!!На ПРОСТРАНСТВОТО...иде ми да избуша клавиатурата!!!ТЪПО<ТЪПО И ПЛОСКО!!Автора като че ли е пропуснал да отбележи че не за пространството става дъма а за кръгово магнитно поле,позаждано от всеки ПРОСТ ТОРОИД<ОТКЪДЕТО И ПРОИЗЛИЗА ДУМАТА НА ТИЯ ПОЛЕТА...А когато полето е променливо,тогава се появавят и така наречените ВИХРОВИ ТОКОВЕ ИЛИ ТОРОЗИОННИ ТОКОВЕ<КОИТО ИМЕННО ПОРАЖДАТ МНОГО ПРИРОДНИ ЯВЛЕНИЯ:колкото е по висока фестотата на трептене на полето,толкова е по висок интензитета на вихърите
И един пример от практиката,за да затвърдя казаното от мен!Защо според вас трансформаторите шумят?И защо загряват???Еми точно поради тези токове приятели,НЯМА НИКАКЪВ ГОСПОД ТУК...а защо примерно в захранването ви трансформаторите на захранванията ви в ПСтата не са ламелни а тороидални ферити????
Другата глупост!!!!:::След като торсионното поле пренася информация, може ли тя да се контролира от човека?
Тва нещо господа се разглежда още във Теорет Електротехника 1 и Физика на полето,а те едва ли не го представят като нещо ВЕЛИКО!!!
Та нали индуктивността електротехнически се разглежда като динамична памет,та нали първите ЕЛКА са били иманно тотоидо базирани...?
Нататък не съм чел,просто би било безумие!По тъпо представяне на нещата не бях срещал от Птиците умират сами насам
тоше,бних те осъветвал да ги зарежеш тия неща,имат странната способност да ти променят практичното инженерно мислене до това на физик-сектант примерно[:D]
Сори,но се умориь да пиша...дебати пак ше има,шото темата ми е интересна!Дано и достоен опонент си намеря във лагера на Божествените полета)))