"Купи книга: "И все пак водата гори" - цена 3,60 лв."
От http://www.tangra.org/energy/ според мен това е ИДЕЯТА на сайта.
"Купи книга: "И все пак водата гори" - цена 3,60 лв."
От http://www.tangra.org/energy/ според мен това е ИДЕЯТА на сайта.
Вижте,тази тема е доста отдавна и аз в няколко поста се опитвах ЯВНО НАПЪЛНО БЕЗУСПЕШНО да втълпя на мечтателите,че БЕАЗПЛАТЕН ОБЯД(ЕНЕРГИЯ)НЯМА,не е имало и никога няма да има:това хората във цивилизованите страни отдавна са го забравили като опция,не летят в небесата,ами са си ступили здраво на краката и бачкат:тук навремето в продължение на 50 години комунистите промиваха мозъка на българина със светлото бъдеше и безплатните неша,и мързелуването........и затова сега 90% от народа е пълен боклук...зажкото е че повечето се мислят за тарикати[V]...но тва е друга тема
Код:Разпространението на технологиите с безплатна енергия (от 1879 насам) е било предотвратено от богатия елит, контролиращ правителствата, паричната система като цяло, заблудени изобретатели, подставени хора и безучастното нехаещо общество.
Това би звучало мнохо добре на партийно събрание преди 10ти примерно...но не сега,и не казано на поне малко интелигентен човек
Та какво точно пречи на тоя богат елит да контролира и безплатната енергия ако има такава?Еми нищо не му пречи[:D]...само дето богатия елит не е като нашия богат елит комуняги.....а и уверчвам ви никой неможе да контролура точно тая сфера...е,единствено Той може,но надали му е до тва
Малко книги от мен:
"Най-скъпия начин да запалим водата" - цена 2-кила паладий
"Защо ми спря вечния двигател" - цена 9 седмици и 1/2 от вашето свободно време
"Как да забогатеем с вечния двигател" - като продаваме тази книга
"100 безплатни печки или как да си превъртаме електромера" [:D]
"100 безплатни печки или как да си ПРЕВЪРТАМЕ ЕЛЕКТРОМЕРА" Ето това нещо за електромерите може да ви доведе до безплатната енергия. Не искам да ви обяснявам колко е лесно да се направи. От тази благина съм се възползвал с години. На нашия етаж в по-предишното ми жилище едно момче, което учеше в електротехникум беше направило и трите електромера на нашия етаж да отчитатат 4-5 пъти по малко ток. Има и начин електромера да не върти изобщо както и да върти на обратно.
едва ли някой от тук пишещите е правил нещо, за да казва че то не може да стане.От теоретици фаида няма,само заемат място на HDD.Нека някой които е правил нещо да каже- ама той мълчи !!!Защо ли?