Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 33
Like Tree1Одобрявам

Black Friday 2015 в GearBest

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Отговор: Black Friday 2015 в GearBest

Ivo... Какво плащане в повече?
    Цените са пределно ясни.
    FearMe, някъде беше написано - брои се плащането, а не чекаут страницата. Според мен е нормално, десетки пъти съм стигал до чекаут с идеята да видя колко ще ми е финалната сума и не съм купувал..
    За мен е правилно - които са платили - те печелят.

ПП - Аз пак засмуках бира след работа и пропуснах бида

2.  

3. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Мисълта ми навил си се да купуваш и харесваш цената (оставаш с впечатление за изгодна цена) и накрая виждаш по висока и какво да се отказваш ли? Ами аз в случая купувам така и така съм се навил - но си слагам едно на ум за това. Няма да се женя за сайта им да дремя денонощно да целя и цепя секундата с кликове...

4. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

В случая с обсъжданата промоция става дума не за хубави цени, а за такива, над 2 пъти по-ниски от хубавите.
    Или се жениш, висиш колкото трябва и се надяваш на късмет или въобще не се занимаваш.

5. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    В случая с обсъжданата промоция става дума не за хубави цени, а за такива, над 2 пъти по-ниски от хубавите.
    Или се жениш, висиш колкото трябва и се надяваш на късмет или въобще не се занимаваш.
    Съгласен

6. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

...други продукти - Bluboo XTouch си заслужава усилието.
    На каква цена беше в Петък/Понеделник?

7. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от gnf Виж публикацията
    На каква цена беше в Петък/Понеделник?
    http://www.setcombg.com/default.asp?...ment&NID=15823

8.  

9. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Нещо несериозни ми изглеждат GearBest. На 26.11 една от поръчките ми още не е изпратена. На 4.12 пуснах запитване кога ще ми изпратят таблетчето и още нямам отговор и статуса на поръчката все още обработва се... А тези проследяващи услуги предлагани от сайта - нещо не мога да се оправя с тях!

10. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo Виж публикацията
    Нещо несериозни ми изглеждат GearBest. На 26.11 една от поръчките ми още не е изпратена. На 4.12 пуснах запитване кога ще ми изпратят таблетчето и още нямам отговор и статуса на поръчката все още обработва се... А тези проследяващи услуги предлагани от сайта - нещо не мога да се оправя с тях!
    Проследяващи услуги?
    Имаш ли тракинг номер? Какво имаш да тракваш като си в процес на обработка?

11. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Проследяващи услуги?
    Имаш ли тракинг номер? Какво имаш да тракваш като си в процес на обработка?
    Е имам и други поръчки ама вече се ориентирах по DHL са пратени...А за въпростния таблет все още се обработва и не ми отговарят...започвам да се дразня понеже освен парите и ми е необходим преди Коледа...

12. Member Аватара на sad sack
    Тук е от
    Apr 2008
    Живее в
    Earth, Solar System, Milky Way, Laniakea

@ivodivo
    Аз от тях си поръчах таблет Cube i10 DualOS с клавиатура/калъф. Почти веднага изпратиха поръчката със снимка от пакета.
    Дойде за 10 дена . Пакета се оказа "леко" тънък ! Направих видеозаснамане на отварянето на пакета и вътре се оказа само клавиатурата/калъф.
    На запитването от моя страна, ми отговориха след 5 дена, че има леко забавяне с доставките от производителя и до 2 седмици ще престигне.
    Същевременно, таблета беше листнат като в наличности пращане до 5 работни дни!
    След 2 седмици пак същото, пак лъжи и лъжи.
    И така 45 дена лъжи, през 2 седмици редовно. Но на сайта си беше в наличност !
    Излязоха нови модели таблети с по-добри процесори на приблезителни цени като този!
    Избеснях и подадох оплакване в Пейпал за пратка с липсващи неща и за голямо забавяне в доставката, над обявеното и иск за пълно възстановяване на сумата!

2 дена след това малките жълти **драсчета изпратиха таблета и в пейпал предложиха 20 долара отстъпка.
    Междувременно, от друг сайт си поръчах таблет за навигация и пристигна за 8 дена.

Обещах на кастъмър съпорта им да разпространя "добра" дума за тях навсякъде, където мога
    Начало на клеветата
    Очаквам този пост да бъде изтрит, защото гледам че GearBest активно се промотира тука и има някаква уговорка,
    Край на клеветата
    ,но всичко е истина и мога да дам скриншот от цялата поръчка като доказателство
    За протокола съм поръчал на
    Sep 04, 2015 01:51:24 AM
    , а таблета дойде на 2015-11-12 15:51:00DELIVERED

Та тия трябва да си променят името от GearBest на GearWORST
    Този пост е редактиран от sad sack; 09-12-15 в 11:50. Причина: Сам се редактирах, без бой и унижение :)
    ivodivo одобрява това.

13. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Напоследък (2-3 месеца) и в други форуми има оплаквания за неизпратени/неполучени пратки от тях. Сигурно има и доволни, няма как всички да са "под ножа". Но с подобни тарикатлъци няма да стигнат далече.

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от sad sack Виж публикацията
    Очаквам този пост да бъде изтрит, защото гледам че GearBest активно се промотира тука и има някаква уговорка, но всичко е истина и мога да дам скриншот от цялата поръчка като доказателство
    За протокола съм поръчал на
    Sep 04, 2015 01:51:24 AM
    , а таблета дойде на 2015-11-12 15:51:00DELIVERED

Та тия трябва да си променят името от GearBest на GearWORST
    Много странно. Да си нов участник, не си - акаунта ти е на 7 години.
    Не схващам откъде ти хрумна, че полезна информация може да бъде изтрита поради някакви причини.
    За мен е обидно и ми се ще да получа обяснение кои досегашни действия те карат да предполагаш подобно развитие???
    Във форума няма публикация, за която да е платен и 1 цент от този онлайн магазин. Което няма никакво значение разбира се - и да имаше, триенето на подобни на твоето мнение е абсурдно и невъзможно.

GearBest е огромен магазин, няма как да има само доволни клиенти. Резонно е доволните да пишат по-рядко, недоволните - по-често, така че е нормално и натрупването на негативни мнения за да се знае какво се очаква.
    Твоето е много полезно и показва реален проблем.
    ivodivo... за мен недоволството му е не на място. Абсурдно е да искаш сигурност за получаване на поръчка от Черен Петък от китайски магазин в рамките на 1 месец. Емаг не успяха да изпълнят някои от поръчките си за 10 дни. Често, поръчки от китайски магазини в ненатоварен сезон се мъкнат повече от месец. И изведнъж имаш очаквания да поръчаш от Черен Петък и да получиш в рамките на месец... Няма как да стане. Тоест, може и да стане, но е по-вероятно да не се получи. И това не е повод за оплакване, а просто нереални очаквания...

Според мен е невъзможно да няма истински издънки понякога като твоята.
    Факт е, че всяка от тях свършва с адекватно действие - в твоя случай изпратена стока и извинение за забавянето на стойност 15%-ина процента от стойността.
    Та, повечето оплаквания идват от нереални очаквания за мен. Когато поръчвам от Китай си давам ясна сметка, какво ще получа и каква е цената на ниски цени и безплатни доставки...

16. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

ivodivo... за мен недоволството му е не на място. Абсурдно е да искаш сигурност за получаване на поръчка от Черен Петък от китайски магазин в рамките на 1 месец. Емаг не успяха да изпълнят някои от поръчките си за 10 дни. Често, поръчки от китайски магазини в ненатоварен сезон се мъкнат повече от месец. И изведнъж имаш очаквания да поръчаш от Черен Петък и да получиш в рамките на месец... Няма как да стане. Тоест, може и да стане, но е по-вероятно да не се получи. И това не е повод за оплакване, а просто нереални очаквания...
    Не си запознат с детайлите по поръчките ми и какъв транспорт съм платил! Примерно за телефона в случая ето какво е условието:
    The package should normally take 3-7 business days to arrive (approximately).
    За таблета е от 10-25 работни дни но вече минаха 8-9 така, че нормално е да си го очаквам до края на годината... освен ако не искат да цепят точно 25 раб.дни или да пресрочат!

И все пак моето оплакване тук бе за това, че продукта ми седи в процес на обработка 8-9 дена и не ми отговарят над 4 дена на запитването ми... Това не ми изглежда коректно отношение!

17. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

С детайлите на твоите поръчки естествено не съм запознат.
    С пазаруването от Китай съм добре запознат от времето, когато поръчвахме общо течности за ецигари.
    И да се пениш, и да цитираш къде какво пише, към момента няма гараниции, че доставка на поръчка от Черен петък от Китай, независимо с какъв транспорт ще пристигне за Коледа.
    Или се научаваш на това и планираш поръчки по-рано, или хабиш нерви...
    Да се надяваме, че в бъдеще транспорта ще стане по-добър, но силно ме съмнява.

ПП
    The package should normally take 3-7 business days to arrive (approximately).
    И какво толкова ти говори това изречение Че ако всичко е нормално, след като бъде изпратена стоката ще дойде горе долу за седмица, две...
    Черен петък не е нормално, мисля е ясно.

ПП2 - Вчера тръгнах да поръчвам една чанта от немския Amazon, излиза си надпис, че доставката силно вероятно няма да пристигне до 24.12. С две думи, куриерите са претоварени, ако задокеанска поръчка досега не е кацнала в Европа... надали ще пристигне в БГ за Коледа.

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

на мен телефонът ми от 11.11 от европейски склад пристигна за 2 седмици, камо ли от китай за 10 дена...

от друг сайт ми се е случвало, но като изключение, а не като правило

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. LG телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 467
    Последно: 02-01-16, 09:02
  2. Panasonic телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 677
    Последно: 02-01-16, 08:49
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 08:36
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 08:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе