Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 33 от общо 33
Like Tree1Одобрявам

Black Friday 2015 в GearBest

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на sad sack
    Тук е от
    Apr 2008
    Живее в
    Earth, Solar System, Milky Way, Laniakea

Отговор: Black Friday 2015 в GearBest

@kod
    1) Беше ми направило впечатление, че много голяма част от продуктите които имат ревюта, са от геарбест. И някой от тях, много лесно ги намирах по-евтини другаде, без да се напрягам.
    Заради това си помислих за "платени публикации".
    2)Отделно, в БГ е традиция да се трият лоши коментари срещу спонсорите, независимо, че отразяват истината!
    3) Преди около 3-4 месеца ми изтри мнение в друга тема и написа като причина нещо като "вулгарни постове няма да се толерират". После отговора ти беше в стил "Партията е права,дори когато греши"-"Ние сме членове на Нато и трябва да ги поддържаме"

Та заради тези точки си помислих, че ще има санкция.

За момента ще приема твоята дума за истина и ще кажа едно голямо

​Извинявам се за непотвърдената КЛЕВЕТА!

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от sad sack Виж публикацията
    1) Беше ми направило впечатление, че много голяма част от продуктите които имат ревюта, са от геарбест. И някой от тях, много лесно ги намирах по-евтини другаде, без да се напрягам.
    Ревюта във форума не се правят. Правят се на сайта. Също и на други места, които поддържам. Нека да разграничаваме за какво говорим - в случая, за форума, в който всеки може да изкаже своето мнение.

2)Отделно, в БГ е традиция да се трият лоши коментари срещу спонсорите, независимо, че отразяват истината!
    Твърдение без потвърждение, аз нямам подобни наблюдения, не само за този форум, а за почти всички форуми в България. Това е силата им - всеки казва каквото иска и стига да е културно изразено, цензура няма.

3) Преди около 3-4 месеца ми изтри мнение в друга тема и написа като причина нещо като "вулгарни постове няма да се толерират". После отговора ти беше в стил "Партията е права,дори когато греши"-"Ние сме членове на Нато и трябва да ги поддържаме"
    Какво мнение, в коя тема? Каква е вероятността мнението ти да е отговаряло на причината, която е посочена за триене???
    Смея да предполагам, че е било в политическата клоака Оксиморон. Не знам защо не съм затрил още няколко хиляди мнения в нея с чисто сърце...

1) И някой от тях, много лесно ги намирах по-евтини другаде, без да се напрягам.
    Добре би било да се дават конкретни примери, а не да се веят празни думи? Отделно, целта на превюто е представяне на продукта.
    Ако ти е полезно - четеш, после обикаляй където искаш да търсиш по-ниска цена. Неадекватна е подобна забележка за мен.

Фактът е един - темата се оспами. Последните постове нямат никаква връзка със заглавието й. Полезни включвания...

@kod
    За момента ще приема твоята дума за истина
    Оставаше и да не я приемеш... Постът ти седи, спамът в темата се вихри. Не зависи от теб и момента във времето дали ще я приемеш, друга възможност явно няма.
    Цялата ситуация е абсурдна - пишеш си нещо започваш да вдигаш пара, че щяло да бъде изтрито. Хайде малко по-сериозно - пиши, каквото искаш, ако нещо бъде изтрито, тогава започвай с оплакванията!

И да - в бъдеще, постове не по темата ще бъдат трити. Аман от необходимост от обяснения, че сестра ти не била к-ва без да имаш такава.

Да напомня, заглавието е:Black Friday 2015 в GearBest

4. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

За протокола - телефончето XIAOMI MI4 Overseas Edition 3G Smartphone от Гиъра дойде още миналия петък но попаднах на митнически контрол - както и да е след 2 дневно ходене насам натам до митницата го взех! На живо изглежда невероятно и ми минаха негативните усещания породени от митничарите... Дойдоха ми и други дреболии от Гиъра поръчани покрай черния петък и то по Български Пощи Чакам само таблета дето закъсня с изпращането - лошото е че имам товарителница но незнайно защо няма информация все още за нея...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. LG телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 467
    Последно: 02-01-16, 08:02
  2. Panasonic телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 677
    Последно: 02-01-16, 07:49
  3. SONY телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Sony телевизори
    Отговори: 866
    Последно: 02-01-16, 07:36
  4. Philips телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 426
    Последно: 02-01-16, 07:21

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе