Австралийската ми е банално скучна. Евала на Поли - и по рано си казах мнението че нашата е от най-добрите и сега и аз така ми звучи в главата...
Украинската песенка си ми беше фаворит - малко отнесеничка, докарва на Eurythmics и на Sade.
Ма бях убеден, че не може да спечели формата заради текста и тематиката.
Браво и на Поли - блестящо представяне!
П.С. Като цяло се нагледахме на доста недоразумения.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-05-16 в 19:10.
Догодина, който успее да вмъкне Крим в песента си ще спечели Очаквам и 2-3 песни за бежанци, руския газ и Башар разбира се, накъде без него....
На Поли и хората около нея - едно голямо браво, само дето тия "халогени" си бяха откровен кич, но здраве да е. Много стилно, без краката, тоя малоумен клин с процепи дето го бяха скроили се размести настрани от движенията и в края на песента ми заприлича на клатещ се скелет със смешно тънки крака от илюзията разбира се, но светлинното шоу отзад си беше на ниво в тон с мотивите по облеклото....еваларка.
Този пост е редактиран от Tommorow; 15-05-16 в 20:09.
Оказва се че гласовете от България най-много харесват руския певец и с гласовете на журито руснака взима 18. В същото време от "братска" ***** Поли Генова не взима нито една точка.
P.S. Толкова за мита на русофилитe за "братска *****".
Много удобно забрави, че харесвам песента на Австралия! Ама ти си повтаряш като папагал ***** та *****.....
Критиката беше относно намесата на политиката, но такива, като теб, без да осмислят написаното поеха щафетата за политическата намеса..вместо да оплюете намесата и избора на журито - Украина.
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5495795
Явно не искаш да приемеш, че има вкусове различни от твоят - за който нищо не разбрахме дотук! Ама що да го правиш, като е по-лесно само да плюеш.
Като композиция, изпълнение, костюм и ефекти е над песента на Поли.
Само Кипър и Испания дадоха по 12 точки
Eurovision 2016 Results: Voting & Points
Х2 не помня да си музикален педагог ( даже съм сигурен е нямаш професионален поглед върху гами , тонове и ноти и тн. ) , нито пък критик , та камо ли жури ,за да вкарваш крайни твърдения.( риторичен въпрос ) Успокой се малко и се радвай на живота.
Само да питам от кога специалните ефекти се оценяват от журито , а не самата песен и текст , представяна от страната?.( риторичен въпрос )
Иначе си прав - Евровизия е изкривен вече конкурс , а той е всяка страна да представи себе си - своето лице . ( особено с участието на не-европеейски страни - всички освен България в челната 4 -а са извън Европа !!! )
Факт, че Евровизия е конкурс, в който има намесена много политика, но... тук политически теми си имаме предостатъчно.
Моля тук да говорим за музика, а не за друго.
Техно, не съм съгласен. Евровизия е конкурс, в който визуалните ефекти и сценария на представянето играят огромна роля в крайната оценка. Много по-важни от текста например...
Това е аудио визуално шоу, оценявано от непрофесионалисти. Всеки има право на крайно твърдение и е възможно да вземе решение заради това, което вижда, а не това, което чува, няма лошо.
Защо? Точно политиката изкриви конкурса. Трябва да го нарекат "Политвизия"
Зрителският вот ясно показва кои песни харесва и кои не, но тук се намесиха някои министерства и политици които го изкривиха..
Някой тук ме вбесиха и за това се разрових за отговори..Моля за малко внимание от ваша страна
Пранкеры Вован и Лексус раскрыли закулисные интриги «Евровидения» // НТВ.Ru
https://www.facebook.com/Vovan222
https://www.youtube.com/watch?v=8z_GO2rJ_ok
На Украине призвали НАТО готовить Севастополь к "Евровидению-2017" | РИА Новости
ето докъде стигат с политическата риторика в Украина
На Украине назвали условия запрета участия России в «Евровидении-2017»
Помните ли България и Австралия на кое място бяха преди съдийската намеса?
1. Австралия - 320
2. Украина - 210
3. Франция - 148
4. Малта - 137
5. ***** - 130
7. България - 127
Въпросът е: защо изобщо артистите да встъпват на сцената, а зрителите да гласуват, след като всичко се решава от "професионалното" жури?
И пак да повторя въпроса си, защото не получих и един отговор.
Възниква въпросът. Как страна с огромна дупка в бюджета, безпорядъци на улиците и водеща война на изток ще организира Евровизия?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-05-16 в 22:01.
Ще спрат плащанията за газта на ***** и ще имат парички за Евровизията
Спри се Х2-чо ще се поболееш с тази омраза.
политиката е безспорна, но преди малко изслушах украинката и ще ме извинява, ама трябва да е максимум в средата на класацията
калпава композиция, дразнещи смени на ритъма... tommorow е прав, догодина песента "Крим слезам не верит" ще е безапелационен победител