Тази грозотия въобще не трябваше да я допускат. Но, политика, трябва да се дразнят руснаците. Ето как се намесиха и НАТО:
БЛИЦ Новини - Ново 20: Украйна предложи на НАТО да проведе Евровизия-2017 в Севастопол
Тази грозотия въобще не трябваше да я допускат. Но, политика, трябва да се дразнят руснаците. Ето как се намесиха и НАТО:
БЛИЦ Новини - Ново 20: Украйна предложи на НАТО да проведе Евровизия-2017 в Севастопол
Украинската телевизия поднася своите извинения за неточния превод при представянето на българската песен довел до високия и финален резултат. Поради допусната неволна грешка..... If a love was a crimea да се чете If a love was a crime
Този пост е редактиран от Tommorow; 16-05-16 в 15:17.
Хаха, Джамала се оказала травестит: Жената-мъж спечели „Евровизия“
Е нямам думи, просто.
Снощи журналята си написаха статиите на базата на спора ни в темата...доста я четоха снощи..
Сипа ли "Евровизия" сол в раната между ***** и Украйна - Любопитно | Vesti.bg
https://www.24chasa.bg/novini/article/5499048
Джамала призна, че на "Евровизия" намеквала за Крим - Шоу - Стандарт Нюз
Пълно е в пресата...
Украина какво е платила?
Явно не осъзнаваш, какво влияние имат визуалните ефекти и хореографията за възприятието на музиката и обратното....Чудех се, дали да обясня подробно за клипа, но тук някой хора параноици, пак ще скочат, че се застъпвам за *****....Така че се отказвам - оставям те да изгледаш видеото и да сравниш сам....
Екипът на Сергей Лазарев доста се постарал...а между другото в него е и Филип Киркоров.
Ето и клипа за първоначалното представяне в началото на годината
Пак ще го повторя: Вземете се опитайте да надскочите националните си пристрастия - това е конкурс за най-добрата песен и изпълнение...Национализмът няма място тук. Трябва да победи най-добрият....
Явно Австралия е трън в гъза на доста хора тук...Не искате да приемете, че Дами Ин(при това корейка по произход) е в класи по-добра от мнозинството изпълнители на конкурса? Добавете и перфектната композиция и текст....и ето ви го резултата от гласуването на публиката.
Чехкинята Габриела също е една от най-добрите...ама политическото лоби не я подкрепи.
При мен съм свързал телевизора с оптичен кабел към AV ресивъра(Pioneer + JBL) + стерео кабел от компа до AV ресивъра - така че звукът е доста по-добър. Чуват се детайли, които мнозина няма да чуете. Всяка една песен съм я прослушал поне по 4 пъти преди да напиша онези оценки от първа страница на темата.
Защо не критикувахте германката? Наясно ли сте с костюма и стила и ? Малката...е поклоничка на японският младежки стил Decora kei, а също така и на музикалният жанр K-pop, много популярен в Южна Корея. Да представяш Германия с части от културата на други страни?
https://www.youtube.com/watch?v=bHDHi37bboE
https://de.wikipedia.org/wiki/Jamie-Lee_Kriewitz
Няма никакъв национализъм от моя страна, Христославе. За мен, песента на Поли Генова беше най-добрата на този конкурс.
Много ми хареса и песента на Азербайджан.
Сутринта по ТВ спецове коментираха Евровизия и конкретно руската песен.
Казаха интересни факти - например, в екипа на Лазарев, друг руснак освен Киркоров... май няма.
Цялата визия и мениджмънт на песента е направена от гръцки екип.
Нищо лошо в това разбира се, даже напротив, просто е интересен факт.
Шапка свалям на гърците за визията - уникална беше.
Другото, което ми направи впечатление и съм съгласен с него - и Стунджи, и останалите казаха, че в руската песен има дисбаланс - уникална визия, която те кара да гледаш клипа 1, 2, 10 пъти и да се чудиш как е заснет. А музиката минава покрай ушите ти.
И факт - не помня една нота от песента, всичко е свързано с визията й.
Също коментираха и нашата песен. Хората са значително по-напред от мен в областта и съм склонен да се съглася с тях.
На първо четене, наето визуално представление ми се стори постно. След като чух аргументите им - не смятам така.
Хора от екипа на Поли Генова обясниха, че основното на което са заложили е въздействието на телевизионната публика. И са решили да постигнат УАУ ефекта не със светлини, а с жестове и игра с публиката на Поли. Евровизия се снима от 18 камери. Знаело се е точно в коя секунда точно коя камера ще излъчва. Целият клип е сложно и много внимателно режисиран, а хореографията е насочена в лицето и тялото на Генова.
Факт - и при двете изпълнения имаше невероятен контакт с публиката - жестове, усмивки, танц - всичко е доста по-сложно замислено, отколкото си го представях.
И без съмнение е било успешно - 4 място е страхотен успех, както за Поли, така и за целия екип, чиято работа подценяваме тук.
Абсолютно си прав, Крис.
Поли Генова изпълни перфектно задачата си, защото е професионалист и знае как да си изиграе козовете.
Ами направи го по блестящ начин. Усмивка, визия, игра с камерата, костюм.
Има несъвместимост, ако живееш в мюсюлманска държава.
- - - - - - - - - -
Нещо чета, че резултата на Евровизия щял да бъде анулиран и травестита с политическата песен ще каже довиждане на приза.
- - - - - - - - - -
Убeдeнa,чe вoди paзгoвop c Baдим Чepнишич,Джaмaлa язвитeлнo пpизнaвa,чe пeceнтa й „1944“ e нe caмo c пoлитичecĸи пpивĸyc,a cи e чиcтo пoлитичecĸa и дopи e тpябвaлo дa ce ĸaзвa „2014“. „Caмo чe, aĸo я бяx oзaглaвилa тaĸa,нaли ce ceщaтe,чe ниĸoй нямaшe дa я дoпycнe дo Eвpoвизия 2016.Чyдя ce ĸaĸ и ceгa я дoпycнaxa дo yчacтиe,зaщoтo cпopeд пpaвилaтa, нeщaтa ca ĸopeннo paзлични и тя нe тpябвaшe дa бъдe тaм.Taзи пeceн cъм я нaпиcaлa нaпълнo yмишлeнo и дa,тя cи e пoлитичecĸa aĸция“,cĸaндaлнo пpизнaвa в eфиp Джaмaлa,oщe пpeди дa зaминe зa yчacтиeтo cи в Eвpoвизия 2016.
Би било доста тъпо и неразумно.
Осирането вече е факт - трябва да си идиот, за да не разбереш, че песента е политическа.
И тук избора опира до това каква е Европа - враг на ***** или Идиот...
Грешката е допусната прекалено отдавна за да се правят ялови опити да се поправи сега. Конкурсът съвсем ще се опорочи.
Правилното решение:
1. Следващата година да не се провежда за да си помислят и им дойде акъла в главите
2. Ръководството на конкурса да бъде изцяло сменено
3. През 2018 домакин да е България - първата страна от Европа без геополитически вот в гласуването
Не е лош плана ми нали
Ако това не може да стане - просто да се закрие конкурса би било удачно решение, но в голям ущърб на музиката. Надали по друг начин могат да се осигурят средства за подобно грандиозно шоу - никой не може да си позволи да вложи десетки милиони евра в сцена и организация, това е единствения начин.
Както и няма друго музикално събитие, което да осигурява публика от стотици милиони.
Замисълът е гениален, изпълнението - отвратително даже за българи Добре е да се вижда, че и останалите се осират не по-малко от нас...
Аз сега чак я прослушах цялата песен на руснаците ... еми шЪмЪ извинявате ама вземате 3-4 песни на Пет Шоп Бойс и ето ви я руската песен
Тихо, Крис... Ще те изкарат отявлен путинофил, русофил (което си е добре, щото русите мацки не са лоши) и враг на народа.
ПланЪт ти е, като РанЪт.