Дайте линк да я чуя - не че искам. Предпочитам да си слушам Полито - разби ги!
Дайте линк да я чуя - не че искам. Предпочитам да си слушам Полито - разби ги!
Къде видя омраза в постовете ми? Те и сега не плащат....
Само да ти напомня, че дни преди финала, същата тази Джамала, призова страните с татарски общности в тях да гласуват за нея и изброи Румъния и България. Неграмотната татарка не знае разликата между татари и българи.
Все още ли мислите, че това недоразумение заслужава 1-то място?
Това е клипът с който представиха песента в началото на годината
https://www.youtube.com/watch?v=uv71tmv_c7Q
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-05-16 в 22:59.
Изобщо не мисля, че заслужава 1-вото място ама това няма общо с ***** или Украйна.
Не знам (а може и да знам) що е избраха а и не ми пука щото песента на Поли още ми звучи в главата и няма как да ми е отнемат.
Х2 избери ***** или България?
чл. 4. Не нагрубявайте другите участници във форума. Не използвайте просташки език, псувни и т.н, адресирани към участници във форума или други личности.
mod. edit
Има татари във България. В момента се сещам за един,който има сарай във Бояна. Скоро в новините казаха,че се е сдобил и с морски сарай.
Има турцизирано такова малцинство, но тя призова държавите България и Румъния да гласуват за нея.
http://tatari.dir.bg/_wm/basic/?df=20483&dflid=3
Поля не са я прецакали - тя и екипът се самопрецакаха. Бях го обяснил ама Крис го изтри.
Прецаканата беше Дами Ин(Австралия)...следвана от доста други като Габриела(Чехия), Самра(Азербайджан), Анет(Норвегия), Ивета (Армения), Майнъс Уан(Кипър), хърватия..
Вземете се опитайте да надскочите националните си пристрастия - това е конкурс за най-добрата песен и изпълнение...Национализмът няма място тук.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-05-16 в 23:36.
Христославе , да не искаш да кажеш, че в бившите руски републики участващи в Евровизия не е имало контролиран зрителски вот (ясно за кого) ? Бюджет за 5-10хил. предплатени карти за по 10-20 СМС-а не е като да няма(то преди години един руски мениджър така спечели на протежетата си участието от наша страна) .Само май за нашите съм сигурен, че дойдоха от имигрантите ни (позната от Испания пък сподели , че е пратила 3-4 СМС и са и взели парите , но с отговор, че гласуването е неуспешно
) и хора, които наистина харесаха песента .
Цялата ситуация с крайното класиране още веднъж ми показа, че наистина подобен "конкурс" не си заслужава вниманието ми .
Ти защо очакваш реципрочност!??? За реципрочност се иска уговаряне, а в конкурс няма място за такива неща!!
В нета имаше доста изказвания от типа на - гласувайте за....а те да гласуват за нас.
Всеки трябва гласува за това което му харесва, а не каквото му наредят.
Не твърдя такова нещо - всичко е възможно. Включително намеса в зрителският вот - погледни линковете в поста ми по-нагоре, където пранкерите са получили обещание от министри на културата от други страни, да гласуват и съдействат за победата на украинската песен..
Цялата схема с СМС-ите е фалшива - не можеш да видиш в реално време броят гласували, както и да провериш дали твоят глас е отчетен. Липсва прозрачност!! Това се знае и контролира от малцина в националната телевизия...
Този пост е редактиран от hristoslav2; 15-05-16 в 23:36.
Напротив, зрителският вот е също толкова опорочен, колкото и този на журито.
И то не конкретно тази година - всяка година е така...
А за песента на Украйна, аз също съм на мнение, че е в грубо нарушение на принципите на конкурса и въобще не е редно да бъде допусната. Пълен политически буламач ее.
И аз съм на това мнение за Украйна. Да не говорим, че и на Австралия много не и е мястото в този конкурс.
Да - зрителският вот също беше изкривен. Както писах липсва прозрачност при гласуването. Добави и новият регламент за оценка на три етапа и става пълен гювеч...
Именно - още на първият етап трябваше да я елиминират, ама пуста му политика...
това какво общо има в темата или просто да е оригинален поста ти ?
Крис , тук грешиш , но както и да е - има ползва от ефекти , но не и основен. Основното е песента ( музика текст , певец ) и представянето на страната. ( следващия с перфектни ефекти и никакъв текст и музика ще е е победител по твоята логика.Ще стане само Визия ) Абсолютно си прав за предния политизиран конкурс и тн .
Х2 имаше една приказка - който плаща , той поръчва !!! Сам си прави изводите. Беше важно Украйна да победи , а ***** да е последна в челната тройка. ( Другата година ***** ще направи песен за репресираните руснаци от Украйна и тн ) Други въпроси ?
А Австралия е една неутрална страна с много пари и влияние - кой няма да я подкрепи. От някъде трябва да се почне...... !
Другата година ще се казва WorldVisia , ще има и гостуващи състави от Марс , Юпитер и ....... Коръсант може би-https://www.youtube.com/watch?v=BnCpdNW_le0
Този пост е редактиран от Mr.TECHNO; 16-05-16 в 08:52.