Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 43

SetCom.bG среща - 21-22 юни - град Елена...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Идва ми се, ама не знам със сигурност. Другата седмица ще кажа със сигурност. Освен с коли, с какъв друг транспорт се стига до там?

2.  

3. Тук е от
    Jun 2003

dnes imah rabota v elena i se otbih v hancheto. naistina e mnogo hubavo. putia do tam ne e parva hubost, gsm pokritie ima. v centara na Elena ne vlizaite s kolite si. Nastilkata v po goliamata chast ot grada e pave. tam kadeto ne e pave... ima spomeni ot asfalt samo. Inache grada e mnogo hubav... zapazeno e vsichko balgarsko v nego, ima kakvo da se vidi.

Ne se sumniavam che na tova miasto i v tazi obstanovka ste prekarate neveroiaten weekend.

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ами заповядай и ти - под носа ти е пък и ще обсъдим предимства и недостатъци на Hicap

5. Тук е от
    Jun 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами заповядай и ти - под носа ти е пък и ще обсъдим предимства и недостатъци на Hicap

<div align="right">оргинално мнение на КрИс</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

mi az ot vchera sum tuk... ne poznavam nikoi. i za kakuv Hicap stavashe duma? []

6. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Искам да се запиша и аз официално. Не разполагам с транспорт обаче, така, че ако имате още свободни места в някоя от колите, кажете. За резервацията нямам претенции, ще съм сам, едно легло в някоя от двойните или тройните стаи ми стига.

П.С. Понеже писах и в Hardwarebg, там съм като Petko K. Petko K и Pitar K сме един и същи човек, да не ме броите за двама

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Значи, няколко неща:

1. <font color="red">Красивия</font id="red">, за паважа си прав... така е. За асфалтовата настилка, обаче, ще ме извиниш! - даже и в София има по-големи дупки по пътищата... абе както и да е, който дойде, ще види;

2. <font color="blue">Относно резервациите </font id="blue">- КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ, ПИШЕТЕ НА dil@elena.vali.bg ТОЧНО КАКВО ИСКАТЕ ДА РЕЗЕРВИРАТЕ, ЗА ДА МОГА ДА ОСИГУРЯ НОЩУВКИ (за който ще спи, де) - ДО СРЯДА ВЕЧЕР, ЗАЩОТО В ЧЕТВЪРТЪК СУТРИН Е ПОСЛЕДНИЯ СРОК, В КОЙТО МОГА ДА СЕ ОБАДЯ НА СОБСТВЕНИКА !!!

3. Днес бях на самото място... който дойде, няма да съжалява, определено !

8.  

9. Тук е от
    Feb 2003

То хубаво ще се събираме ама тия които не се познават с повечето от вас какво да правят и аз имам желание да доида да обсъдим това онова на по бира но как да се открием

PS: За мястото наистина е велико тая събота бях там и е страхотно

а и цените не високи нормални са 60ст. малка наливна 80ст. кебапчето салатите между 1.50 и 3 лв. мах. само дето GSM покритието малко куца.

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">То хубаво ще се събираме ама тия които не се познават с повечето от вас какво да правят и аз имам желание да доида да обсъдим това онова на по бира но как да се открием

PS: За мястото наистина е велико тая събота бях там и е страхотно

а и цените не високи нормални са 60ст. малка наливна 80ст. кебапчето салатите между 1.50 и 3 лв. мах. само дето GSM покритието малко куца.

<div align="right">оргинално мнение на LinuxLoader</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

LinuxLoader, точно затова беше срещата в петък. Аз също не познавах никой (сега е мъничко по-добре). Ако не си от София, май най-добре направо там да дойдеш (в Елена). А ако си от София и си с кола, може да се срещнеме и да пътуваме заедно (стига да не караш много бавно) []

11. Тук е от
    Feb 2003

Sunny за сажаление не съм от Сф така че ..... а за идването вероятно ще доида стига да не изникне някакъв проблем

12. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Колеги, още веднъж ви моля да направите резервациите си най-късно до края на утрешния работен ден, за да мога да осигуря нощувките. Досега съм получил следните заявки:

- Kris: една двойна стая със спалня (пояснявам: това означава "семейна" стая - с легло за дете);

- Sunny: също като Крис;

- 3Di: стая с три легла (за останалата част от резервацията ще решаваме на място );

- Dockera: стая с три легла (за него, Gadget и Deadmaker);

- Ru-Boy: стая с две легла;

- PitarK: легло в тройна стая (резервирам цялата стая, за да има резерв - за моя сметка);

Уговорката ми със собственика е за последно уточнение утре вечер (сряда, 18 юни). За заявки, получени след 17.30 утре не мога да поема безусловен ангажимент. Разбира се, че ще направя всичко възможно, но... няма гаранция, че ще има места. В най-лошия случай ще осигуря нощувки в града.

Възможности за резервации:

e-mail (за предпочитане) dil@elena.vali.bg или slero@mail.bg;

ICQ 50526187 (dil)

GSM 088 507550 (Дилян)

И дано даде Господ хубаво време, настроението ние ще си го направим...

13. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Aбе аз все още не мога да кажа със сигурност (((

Чакам да ми се обадят утре от Тойота, кога мога да си взема колата. Обадят ли се, че петък мога, веднга можеш да ми пишеш 2 тройни стай май станаха със днескашните колеги дето ме питаха

Айде, пожелайте ми успех

--------------

За съжаление, днес не получих конкретен отговор по въпроса с колата ми [xx(]

За сега оставам на stand by, дано поне да имам възможност до петък, ше дойда и без резервации ...

За сега това от мен [B)]

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Ето резервациите, както ги направих последно:

Петък и събота:

- спалня + две двойни стаи за Grigor от HWBG (не знам с кого още ще идва)

Събота:

- спалня + детско легло за Kris;

- спалня + детско легло за Sunny;

- спалня за Tedy;

- двойна за ru-boy;

- двойна за Joro i Kafeto;

- тройна за Dockera, Gadget и Deadmaker;

- тройна за 3Di + неизвестно още кои (беше спомената Miss Clawfinger);

- тройна за PitarK (всъщност има още две свободни легла за непредвидени случаи)щ

Ами това е... с децата около 25 човека, ако не се брои Slero и компания. Кайсо може и да дойде, ама никак не е сигурно, защото му я няма Тойотата още... ако стане работата, се очакват още 5-6 фенове от Варна.

И пак ще кажа - да даде Господ хубаво време, настроението ще си го направим и сами !

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Варна

Яко !

Пичове да има навити да ме вземат,

ако Кайсо няма да идва?

17. Тук е от
    Jan 2001

Аз съм навит. Има място в колата. ICQ 78498686. Служ. тел.9712386 Теодор(сервиза)

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Tedy, мисля, че Zygot e във Варна и оттам трябва някой да го вземе. А между другото ти в колко часа тръгваш? Защото при мен станаха доста хора в колата и ако можеш да помогнеш, че съм ти задължена:-))

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Среща на SetCom.bg 2005
    От Malone във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 241
    Последно: 30-07-05, 19:52
  2. Предновогодишна SetCom.bG среща
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 55
    Последно: 22-12-04, 13:22
  3. Setcom среща на 27.09.2003?
    От ivo80 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 29
    Последно: 27-09-03, 10:26
  4. Среща SetCom&HWBG&TechBG???
    Отговори: 14
    Последно: 02-10-02, 12:07
  5. SetCom среща на 06.10.2001 в 12:00 часа...
    Отговори: 29
    Последно: 08-10-01, 11:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе