Да напсуваме дружно сутрешния дъжд...
Да напсуваме дружно сутрешния дъжд...
Ако някои може да донесе лаптоп с DV порт или S-video ще е раи от мене имате камера (JVC GR DVL 167 ) ,записвачка и laptop4e ако все пак потрябва да си направим снимчици. имам и цифров апарат ама тои не е баш баш.
за DV porta пишете че да знам какво да правя
а това е pdf na kamerata URL http://books.jvcservice.com/download...3530/26579.pdf
ako някои може да измисли как да я вържем по друг начин
Sunny, с Петко се разбрахме да тръгнем в 10:30. Има още 2 места в колата, така че ако има желаещи- намерете ме по ICQ или тел.
И Slero ще носи лаптоп за всеки случай, ама горкия си няма DVI, нито S-Video. За сметка на това ще взема сравнително добър цифров апарат - Canon Digital IXUS II, с който са правени снимките на специалната страница за сбирката.
Абе по-важно е да не забравите карти, табла, федербали, топки - плажни, волейболни, футболни и т.н. - стига с тези лаптопи и електроники...
чудя се дали и аз да не взема едно измъчено HP цифрово фотоапаратче, но е фиксиран фокус и не могат да се снимат панорамни обекти.. най - много до метър и половина два.. също обмислям и една DIVA ама ще видим.. иначе тестето карти го имате.. даже 2.. ще видя какво мога да взема пък и дали ще ми се побере в раницата..
Tedy, благодаря за информацията. Няма да се наложи да взимаш някои от моите пътници - ще се събереме в една кола (с повече фантазия[])
Аз ще взема, табла и карти, че като гледам времето...пфууу карък
Срещата почти завърши, айде да видим и снимки .... (ако има) :-))
Снимките - утре, като отида на работа, че ако от вкъщи взема да upload-вам, с този dial-up...
Абе като гледам колко хора изявиха желание, а колко дойдоха....
Ама то си е за вас - който не дойде се мина....
Е... не съвсем, но всики присъщващи се запознахме с "таланта" на Таня Боева....
Ама повече подробности утре.... след внимателен подбор на снимките..
Гаджет, Докер - никакво постване преди да се чуем - има много компромати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Grigo, много внимавай какво публикуваш - те са "само" компромати.
Григоре, нас хората ни познават, така че малко смях няма да ни навреди... Няма да можеш да ги(ни) заблудиш
Беше много яко, както и се очакваше[:D]
Няма да издавам кой кого хвърля в басейна в 2 през нощта под ритмите на Таня Боева[xx(], пардон на AC/DC[:D]....
Дайте ще направим нова тема за впечатления...