Имам интерес и затова и питам .Имам и идея от къде( за Варна иде реч ) , ама мнение от първа ръка предпочитам .![]()
Имам интерес и затова и питам .Имам и идея от къде( за Варна иде реч ) , ама мнение от първа ръка предпочитам .![]()
" Карбон " фолио за какво?
Някой от Варна да се занимава с фолио за фарове ? Да облепя , професионално .
При мен фара е леко пукнат и влиза влага , а нов е скъп и трудно се намира само един - сам прецени за какво ми е ! Потърси из нета инфо , пълно е , ако ти се занимава и имаш време.
Малко нестандартна (да не кажа гъзарска) ми се вижда тая работа - да си облепя фаровете с този материал. С колко пада осветеността?
Това не се ли прави с по-подходяща технология: https://www.bezplatno.net/%D0%BE%D0%...0-1282882.html
С нищо не пада осветеността или поне не с много ,че да е проблем .Масово се пратикува по този начин , алтернатива на боядисването ( тонирането ) .
И нямам пукнато стъкло , а фар и не е стъклен , а от поликарбонат !
Май не си много в час с тези технологии и материали !
Кое е сложно и ..... скъпо ?? Фасулска работа е за този , който го е правил .Аз само съм полирал фарове , не съм лепил , не съм убеден , че това ме кефи ! А с фолиото , мога всеки ден да имам различен цвят на фара .Къде се споменава черна мрежа , има и прозрачно фолио има и матирано - влез в час !
Но въпроса ми беше прост и пак се стигна до .......
Като го гледам на клипа тоя как го лепи ... добре че е тънка лентата
Отиваш в някое рекламно ателие и ще ти го облепят . Ако е за "карбон" предполагам имаш предвид само част (декоративна) от фара , иначе ще си намалиш осветеността при всички случаи .
Трябва да ги питаш първо, че в по-малките едва ли имат в наличност (карбон) фолио (има много варианти и имитации) или в някой специализирал се по авто облепяне.
Клипа е само примерен за нещата
А ползвам темата за карбона , за да не пускам нова . Всичко ми е ясно .Питам някой от форума, евентуално , да се занимава с това . Ма май не е станало много ясно , какво се пита!
"Лепя" реклами от фолио от повече от 20 год. и пределно ми е ясно кое-как , та затова ти писах че оня го пляска колкото да покаже къде стои
С авто облепяне обаче не се занимавам (честно - нямам нерви), а и не съм от Варна - в Бургас мога да ти кажа къде да отидеш - ако фолиото не покрие цялата пукнатина , то няма и да има друг ефект освен декоративен - лепенето и полирането пак е добре да си ги направиш преди фолиото .
Фолиото е само като предпазна мярка да не влиза влага , не гоня декоративен ефект , а евтино решение . Фарове има , ама са от Щатите и транспорта е по-скъп от двата фара . Те това е . Имам идея къде в Варна ще стане , ама питам за колеги от форума , ама явно няма .