Здравейте, наближава рождения ден на приятеля ми. Чудех се какво да му взема и покрай едина брошура на ЛИДЛ, в която видях детектор за кабели, се насочих към някакъв инструмент, който е хубаво всеки домашен майстор да притежава. Сръчен е и има доста неща - дрелки, винтоверти, прободен трион, мултицети, куфарчета с отвертки и тресчотки... Все полезни неща, които ни влизат в употреба.
Та, колебая се между следните инструменти:
- детектор за кабели - не зная колко често ще му се налага да го ползва обаче
- лазерен нивелир - покрай последния ремонт огънахме нивелира и замина в коша. По-добър ли е спрямо обикновения?
- лазерна ролетка?
- детектор за топличнно отчитане, примерно нещо такова: https://edigital.bg/termodetektori/b...ichane-p243072. Притеснява ме цената обаче, да не се окаже боклук, който не върши никаква работа. Знам, че хубавите и качествените модели са в пъти по-скъпи от това. Иначе ми се струва интересна джаджа, с която да се забавляваш по стаите
Всякакви други идеи са добре дошли. Единствено към разните шлайфове мисля, че не проявява интерес. А аз смятам, че биха били доста полезни. Наложи ми се да махам стара боя от врата. Отне ми около два дена и две шишета отрова, и резултатът, въпреки всичко беше доста незадоволителен. Даже мислех да купувам преди време, но с много мрънкане, ме отказа![]()
Ще се радвам да споделите и кои са вашите любими инструменти.
Ако темата е по-подходяща за подфорум "Домашен майстор", моля модератор да я премести там ![]()