Ако се чудите какви ще са новите цени на БТК от 01.07.2003 - ето ги:
http://www.telecom.bg/portal/homepage/newprices.htm
Ако се чудите какви ще са новите цени на БТК от 01.07.2003 - ето ги:
http://www.telecom.bg/portal/homepage/newprices.htm
Абе няма ли да ги продадат най-после. Аз доколкото знам, ако от първия път не се продаде една компания, цената и стремглаво почва да пада. Явно на някои хора не им се видя добра далаверата ( Докато не се появи някаква конкуренция - като при при БТК, така и при НЕК и топлофикация - ще си плащаме каквото ни определят монополистите..а това никак не ми харесва[!] Не може в днешно време и с претенции да влизаме в Европа да нямаме право на избор[]
А най-добре ще е мобилните оператори да разширят услугите си.
В Германия, например, има такава услуга, че когато си на 100м от домашния си адрес (или някакъв посочен адрес изобщо) говориш на цени като за домашен телефон... Ако това се направи и тук БТК сще ги отсвирят много яко...
Евротур САТ ТВ, доколкото знам, също ще предлагат телефонна услуга по кабела в бъдеще... Явно има алтернативи, но първоначалното оборудване явно струва прекалено много...
Еееееее тия срам немат ли бе!Са докато още сме "привързани" за тях ще ни цоцат до последно!!!
Идеята е такава:Всеки си има GSM правят услуга подобна на "фамилия" обаче с по-голям брой членове и така си говориш спокойно.На мен би ме остройло перфектно ако мога да си направя една Мобилна групичка с която да си говоря на преференциялни цени.Хората с който говоря всеки ден не са повече от 15-20 така че една подобна услуга би избила рибата!
Еииииии МТелци чуите ме бе!!!ИСКАМ ДА ГОВОРЯ ЕВТИНО!
Както какзва народа - "Инереса клати феса". Мтел нямат отлив на абонати, защо да предлагат по-ниски цени и нови услуги ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Както какзва народа - "Инереса клати феса". Мтел нямат отлив на абонати, защо да предлагат по-ниски цени и нови услуги ?
<div align="right">оргинално мнение на Penta</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Сигурен ли си в това?
И да има отлив на абонати от Мтел той въобще не се усеща - помислете - миналата година направиха 1млн. а тази вече правят 2млн. абонати...На това ако му викате отлив.. хехе
БТК реже клона на който седи, при тази жестока конкуренция БТК дига цените !!! Удивителна липса на чувство за пазарна икономика ... На мен ми е по-евтино да поддържам 4 мобилни телефона, пред толкова на БТК. На кого са му нужни тези жица ?!?
Ах тяхната мама днеска ми упуват новите кабели около блока.И интересното е, че ми се стори че имаше и оптика на едната макара.
Някой може ли да ми обясни какво точно означава това?
За абонатите на централи, без техническа възможност за таксуване по време, селищните разговори се отброяват с 1 импулс, независимо от продължителността на разговора.
И по конкретно, аз съм от Русе и как мога да разбера дали моята централа (2-ката, най старата в града) има техническа възможност за таксуване по време ??
Абе аз го разбирам така: "АКО ИЛИ КОГАТО въведем във вашата централа тасуване по време на селищните разговори, да не кажете че не Сме Ви предупредили" т.е. подготвя се почвата за въвеждането на "услугата"
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Някой може ли да ми обясни какво точно означава това?
За абонатите на централи, без техническа възможност за таксуване по време, селищните разговори се отброяват с 1 импулс, независимо от продължителността на разговора.
И по конкретно, аз съм от Русе и как мога да разбера дали моята централа (2-ката, най старата в града) има техническа възможност за таксуване по време ??
<div align="right">оргинално мнение на MixMan</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами обади се и питай, иначе ние няма как да знаеме дали може да отчита време или не. Тази сутрин по телевизията оправдаха слуха, че аналоговите телефони се таксували като цифрови, а разликата в качеството е доста сериозна. Казаха, че аналоговите централи нямат техническа възможност за таксуване по време и поради тази причина няма как да се таксуват като цифрови[]
Нащо БТК - техника откри,
За старите центали - да плащаш скъпо ти.
Вече ги таксуват също като нови,
Бедния клиент!
Смее ли да спори?