Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 22

Новите цени на БТК...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Новите цени на БТК...

Ако се чудите какви ще са новите цени на БТК от 01.07.2003 - ето ги:

http://www.telecom.bg/portal/homepage/newprices.htm

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Новите цени на БТК...

Честито на diau-up-аджиите! Ще чакаме да става и по-зле...

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Новите цени на БТК...

Абе няма ли да ги продадат най-после. Аз доколкото знам, ако от първия път не се продаде една компания, цената и стремглаво почва да пада. Явно на някои хора не им се видя добра далаверата ( Докато не се появи някаква конкуренция - като при при БТК, така и при НЕК и топлофикация - ще си плащаме каквото ни определят монополистите..а това никак не ми харесва[!] Не може в днешно време и с претенции да влизаме в Европа да нямаме право на избор[]

5. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Новите цени на БТК...

А най-добре ще е мобилните оператори да разширят услугите си.

В Германия, например, има такава услуга, че когато си на 100м от домашния си адрес (или някакъв посочен адрес изобщо) говориш на цени като за домашен телефон... Ако това се направи и тук БТК сще ги отсвирят много яко...

Евротур САТ ТВ, доколкото знам, също ще предлагат телефонна услуга по кабела в бъдеще... Явно има алтернативи, но първоначалното оборудване явно струва прекалено много...

6. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

Новите цени на БТК...

Еееееее тия срам немат ли бе!Са докато още сме "привързани" за тях ще ни цоцат до последно!!!

Идеята е такава:Всеки си има GSM правят услуга подобна на "фамилия" обаче с по-голям брой членове и така си говориш спокойно.На мен би ме остройло перфектно ако мога да си направя една Мобилна групичка с която да си говоря на преференциялни цени.Хората с който говоря всеки ден не са повече от 15-20 така че една подобна услуга би избила рибата!

Еииииии МТелци чуите ме бе!!!ИСКАМ ДА ГОВОРЯ ЕВТИНО!

7. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Новите цени на БТК...

Както какзва народа - "Инереса клати феса". Мтел нямат отлив на абонати, защо да предлагат по-ниски цени и нови услуги ?

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Новите цени на БТК...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Както какзва народа - "Инереса клати феса". Мтел нямат отлив на абонати, защо да предлагат по-ниски цени и нови услуги ?

<div align="right">оргинално мнение на Penta</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Сигурен ли си в това?

10. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Новите цени на БТК...

И да има отлив на абонати от Мтел той въобще не се усеща - помислете - миналата година направиха 1млн. а тази вече правят 2млн. абонати...На това ако му викате отлив.. хехе

11. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Новите цени на БТК...

С монопола БТК ни втъква по-дълбоко кола [V]

12. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Новите цени на БТК...

БТК реже клона на който седи, при тази жестока конкуренция БТК дига цените !!! Удивителна липса на чувство за пазарна икономика ... На мен ми е по-евтино да поддържам 4 мобилни телефона, пред толкова на БТК. На кого са му нужни тези жица ?!?

13. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

Новите цени на БТК...

Ах тяхната мама днеска ми упуват новите кабели около блока.И интересното е, че ми се стори че имаше и оптика на едната макара.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Новите цени на БТК...

Някой може ли да ми обясни какво точно означава това?

За абонатите на централи, без техническа възможност за таксуване по време, селищните разговори се отброяват с 1 импулс, независимо от продължителността на разговора.

И по конкретно, аз съм от Русе и как мога да разбера дали моята централа (2-ката, най старата в града) има техническа възможност за таксуване по време ??

16. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Новите цени на БТК...

Абе аз го разбирам така: "АКО ИЛИ КОГАТО въведем във вашата централа тасуване по време на селищните разговори, да не кажете че не Сме Ви предупредили" т.е. подготвя се почвата за въвеждането на "услугата"

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Новите цени на БТК...

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Някой може ли да ми обясни какво точно означава това?

За абонатите на централи, без техническа възможност за таксуване по време, селищните разговори се отброяват с 1 импулс, независимо от продължителността на разговора.

И по конкретно, аз съм от Русе и как мога да разбера дали моята централа (2-ката, най старата в града) има техническа възможност за таксуване по време ??

<div align="right">оргинално мнение на MixMan</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ами обади се и питай, иначе ние няма как да знаеме дали може да отчита време или не. Тази сутрин по телевизията оправдаха слуха, че аналоговите телефони се таксували като цифрови, а разликата в качеството е доста сериозна. Казаха, че аналоговите централи нямат техническа възможност за таксуване по време и поради тази причина няма как да се таксуват като цифрови[]

18. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Новите цени на БТК...

Нащо БТК - техника откри,

За старите центали - да плащаш скъпо ти.

Вече ги таксуват също като нови,

Бедния клиент!

Смее ли да спори?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Новите цени на Daikin или ритуално харакири
    От Mega във форум Климатици Daikin
    Отговори: 53
    Последно: 13-04-13, 01:15
  2. Отговори: 9
    Последно: 02-07-12, 09:52
  3. новите паспорти
    От hristoslav2 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 22-04-10, 19:08
  4. Новите DURON
    От dick във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 24
    Последно: 04-11-03, 10:14
  5. НОВИТЕ ИГРИ...
    От LUDIA във форум ИГРИ
    Отговори: 11
    Последно: 31-07-03, 12:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе