Официлани цени за сезон 2013 на някои от най-разпространените модели.
FTXS35K - 2060 лв. с ДДС с монтаж.
FTX50G - 2350 лв. с ДДС с монтаж.
FVXS35F - 2230 лв. с ДДС с монтаж.
Официлани цени за сезон 2013 на някои от най-разпространените модели.
FTXS35K - 2060 лв. с ДДС с монтаж.
FTX50G - 2350 лв. с ДДС с монтаж.
FVXS35F - 2230 лв. с ДДС с монтаж.
Този пост е редактиран от Mega; 09-04-13 в 22:15.
Честито на печелившите - трябва да си изперкал за да си купиш!!!
като избирах климатик загледах и тоя новия FTXS-K .. евтинярско вътрешно тяло от матови пласмаски и направо преминах на следващия в списъка ..
Ай стига бе, те направо са се оляли.
ами това им е високия классамо че е доста далеч от съответните машини от други марки .. освен като цена
... Съжалявам за грешката, цените са с монтаж, не без! Моля за извинение.
Ами, нали са мерцедесите при климатиците. Няма да струват колкото трабантче, я.![]()
Както казва един авер - "Да си ги дръшат!"![]()
То това не е много хубава новина.За дайкин всичко си дойде на мястото с тези цени и малко ще са желаещите за точно тези модели, но е възможно да повлече повишаване на цените на другите марки... Не че пазара ще го позволи, но винаги ще има мераклии ...
И на старите цени мисля , че не си залсужаваха тези модели ... Те ще стигнат цените на японските си събратя ако ги вдигнат още .
Мега,поправи ме,ако бъркам,но от изброените модели промяна по прайс листа има само при FTX50G +45лв. до 2095лв.,другите два не мърдат.При недолюбваните FTXN имаме от 15 до 75 лв. в +.Интересното става оттам-нататък.С малки изключения всичко друго е НАМАЛЕНИЕ на цените със забележи:от -30 до ...-700 лв.какъвто е случая с уруру 50-ка.Емура силвър са с по -300 лв.надолу,нексура с по -150...-200,FTX 60,71 с други -300..-330 лв.,корекции надолу с едни -75...-160 и при 42-та,60-та и 71-та при FTXS серията и т.н..Това за мен си е смела корекция на цените и ако съм прав,може да се окаже,че дявола не е толкова черен и крайният потребител ще спечели.Дано и други ги последват,че някой марки направиха по една петилетка без промяна в цените и си лъскат имиджа с високи цени и други морално остарели хватки,характерни за малкият ни провинционален (бит)пазар....
мда ,стотиците чакащи на опашка за уруру 50ка ще са доволни![]()