Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 98

Ново SetCom.bG лого?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Ново SetCom.bG лого?

Това на бял фон ще му се вижда сямо glow-а, и то едвам едва. Това с четирите цвята определено ще е проблем, марак че както вече казахме това не е блек метъл форум и черното (за което съм против от доста време) не му ходи (мое мнение), а самите светли теми са с такова цветово съчетание че цялата работа става още по-сложна (на черно както се видя много предложения има).

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Ново SetCom.bG лого?

Лъжеш се, вижда се на всеки един от цветовете. За жалост в момента нямам възможност да кача, за да ти покажа. Пък и не е glow, ами сянка...

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Ново SetCom.bG лого?

Eee.. Aquadark.. то семпло, семпло чак прекалено семпло []

поне едно кръгче сложи

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Ново SetCom.bG лого?

Аз под лого не разбирам разни шарений, дето никому няма да са приятни... За мен последното ми си ми седи идеално. Аз такива, семпли, обичам )

6. Тук е от
    Jul 2003

Ново SetCom.bG лого?

Абе пичове,не се ли уморихте да философствате ...от две седмици

обърнахте форума на говорилня и всеки който разбира нещо от компютър си мисли че разбира от всичко. Предлагам на Крис да закрие темата и да си избере лого но...първо да се посъветва с

художници и то графични дизайнери.Не ми се ще да обиждам някои хора но нямат никакво понятие от графичен дизайн а са най-нахални

те. Ами спрете се вече не се ли усещате че и Крис дори вече не ви отговаря....голяма самодейност ,голяма лиготия.А спрете се или първо изкарайте Академията и тогава елате пак да видите какви глупости сте начаткали във форума

7. Тук е от
    Jan 2003

Ново SetCom.bG лого?

Нашия приятел сюрреалист не е бил нещо на кеф като го е писал това.Лесно е да критикуваш,но не е толкова лесно да измислиш нещо пасващо точно като за този сайт.Защо ти не направиш проект ?Според мен не е задължително да си завършил академията,за да направиш добър проект.До края на деня очакваите ощте 2 нови предложения от мен.BTW виждам че си фен на Салвадор Дали аз също го харесвам. no hard feelings man

8.  

9. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Ново SetCom.bG лого?

vaskoni-art - освен да предизвикват смях, подобни изказвания също въобще не се толерират. Криката си я запази за себе си, ако имаш нещо да кажеш по темата, по-добре създай нещо, а не плюй, особено от позицията на участник регистриран във форума преди 15 дни !!!

10. Тук е от
    Jul 2003

Ново SetCom.bG лого?

Така и очаквах да бъде реакцията на някои хора-типична за повечето форуми в НЕТ а.На последните двама ще отговоря че не само съм съэдал но и в бъдеще ще създавам професионална графика а критиката беше насочена към хора които запълват свободното си време в празни приказки по форума.Вие двамата не сте от хората пред които ще се "отчитам" какви предложения и пред кого съм направил...така че без да се познаваме не бързайте да се изказвате.Доказването не е по форумите а на други места...сами си отговорете къде.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2002

Ново SetCom.bG лого?

--off--

@ vaskoni-art

Мислиш ли, че си единственият човек в този форум, който се занимава с т.нар. от теб "професионална графика"? Странно. (reference @ Aquadark)

Струва ми се, че собствените ти думи - "без да се познаваме, не бързайте да се изказвате" - важат и за теб.

А какво неудобство ти създава това, че някои хора си "запълват свободното време в празни приказки по форума"? Това градивна критика ли е или е просто заяждане?

--off--

Крис, май трябва да сложиш някакъв "deadline" :>

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Ново SetCom.bG лого?

айде пак се почна..... киреее, дай пишкомерача...

13. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Ново SetCom.bG лого?

Ха ха ха, темата започва да става все по-забавна... човека обаче си е прав, завършил е там където трябва, има си годините и опита и малко не се връзва 15-годишни деца да му правят забележки (no offence). Колкото до "професионалната графика" мисля че тук много взеха да се бъркат понятия. Първо - професионалното предразполага и към финансови облаги, които тук липсват. Второ - идеята се ражда чрез натрупване на опит, така че не е задължително да сме завършили Академията, или Лесото (хахаха) - просто колкото повече човек се занимава с нещо, толкова по отработени и завършени са идеите му. 3 - живописта няма нищо общо с PC дизайн. 4 - мнението на хората също. Съмнявам се че група добри дизайнери ще се хванат да правят лого на сетком, колкото се съмнявам и че ще тръгнат да пишат по форумите. Тва тук си е за нас - квото си го направим такова ще го гледаме.

Aquadark - ти правиш впечатление на човек който се занимава с такива работи, но уви, колкото и да ти ходя на сайта никаква представа не добивам.. както и от deviantart.com...

VASO - HITMAN-а не си го разбрал правилно, той е твой човек (демек и той учил), като му направим сайта ще ти го пратя.

Идеята ми е проста и се състои в това, че да критикуваш, обсъждаш и спориш по теми с които не си запознат е признак на ниска култура. Били те теми отност дизайн, или засягащи някой участник. Тук хората много много не се познават, но има и изключения разбира се.

Както и да е, от мен предложения повече няма да има, а това са последните творби на hitman-а:

14.  

15. Тук е от
    Jan 2003

Ново SetCom.bG лого?

Васо когато писах последния пост нямах намерение да се заяждам бе човек.Видях ти сайта и разбрах,че се занимаваш с изкуство и то не от скоро.Не съм ти търсил сметка (срамота е)просто леко ме дразни факта че много ни кририкуваш ...ми ние сега се учим бе човек.По добре от сега да разберем какво се харесва в тези среди за да го използваме за напред.Добре като казваш че работите не са добри обясни къде ни е грешката как да ги направим по-добре.И аз съм завършил художествено училище и сега продължавам да уча в тази област,но е факт ,че точно с логота не съм се занимавал изобщо.не знам как се правят и смятам ,че форума дава идеална възможност за опити и изяви. Така поне нештата които в момента правим могат да се видят и обсъдят. Благодаря на лорда за подкрепата на него може да се разчита( :-) на мен също) офф стига съм писал мисля,че вече ме разбрахте...Искам да те попитам какво мислиш за Сезан,Моне,Гигер и Айвазовски? (това е сериозно)

16. Тук е от
    Jul 2003

Ново SetCom.bG лого?

Така дойдохме си на думата момчета...отново казвам не съм желал заяждане с никой но смятам че се налага едно пояснение.

Прав си Лорд и ти също Hitmen.Така е с опита и с работата човек добива рутина но да се предлагат комикси в стил Hentai за лого пък било и на майтап не е ли обида за всички които следим форума?

Лого не е само шрифт момчета а графичен символ с идея за конкретна дейност извършвана от фирмата в нашия случай е Setcom.BG-безмислено е да спорим за нещо което е закон в графичния дизайн- учи се в I курс на академията

Лорд вярно е че живопис и графичен дизайн не е едно и също нещо но е добре да си се занимавал с цвят (живопис) за да усетиш хармонията...и тоналноста в едно лого

За това което питаш Hitmen мога да ти отговоря надълго и нашироко но не тук защото ще излезе че се правя на много начетен с две думи в скоро време няма да се появи втори Айвазовски...

Извинявам се на всеки който се е почувствал засегнат но истината трябва да се казва дори и понякога да заболи

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Ново SetCom.bG лого?

Vaskoni, това се надявам да не го приемеш много навътре .. но като ти гледам логотата на сайта май първата година в академията е била загубена за теб.

(или може изобщо и да не си ходил щом не различаваш Hentai от Manga нещо което е очевидно)

18. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Ново SetCom.bG лого?

<font color="blue">/off Изядохте се. Не мога да повярвам, че хората таят толкова злоба в себе си. Всъщносто мога.. И това за някакво лого.. Човек да не ви помоли за помощ вас, че ще го докарате до скандал със световни измерения, отнасящ се за проблемите в изкуството, правата на личността и собствеността върху петролните залежи.. Хората са глупави.</font id="blue">

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за лого
    От kod във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 11
    Последно: 16-04-14, 09:17
  2. Гугъл с лого на мартеница
    От Vandal във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 01-03-11, 11:04
  3. Лого
    От DENITO във форум Общ - софтуер
    Последно: 22-02-07, 22:01
  4. Лого на Генералния Щаб
    От silverfox във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 5
    Последно: 28-09-06, 11:40
  5. Siemens S45 и лого
    От MAKAPOB във форум Смартфони, телефони
    Последно: 25-12-03, 16:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе