ама наистина няма:
- явно всички са в отпуска
аз , аха да тръгна за морето, аха и все си седя в софиата Дее.
ама тия дни Ще потегля!
лошото е, че ще изпусна събирането маа му.. ,
а пък , исках да ви видя що за снимки сте?
ама наистина няма:
- явно всички са в отпуска
аз , аха да тръгна за морето, аха и все си седя в софиата Дее.
ама тия дни Ще потегля!
лошото е, че ще изпусна събирането маа му.. ,
а пък , исках да ви видя що за снимки сте?
Ами да ти кажа честно - отпрашвай към морето[] Не вярвам това да е последната сбирка на SetCom...Но от друга страна не на всяка сбирка Dockera има рожден ден...
Че то и на морето има клубове [8D]
...стига на човек да пу се пише разбира се.
Лично аз си бях вземал лаптоп
Какъв лаптоп бре човек , нали за това е отпуската . Не че аз като съм сега в отпуск пак не шаря из нета :-)
За малко щях да напиша, че сте болни мозъци да висите пред компютри по време на отпуската, обаче се сетих как и аз на морето влизах 1-2 пъти в клуб - май не сме добре изобщо..[:D]
предлагам !!!! :
, а пък мисля, че и създателите му са имали това в предвид....
- НЕКА членството във този форум да е платено.......
... сумата да е от :
..... 0.3 до х.хх лева(BGN) на месец ...(това е въпрос на преценка на създ./модераторите - не съм им правил сметка на разходите...)
на форума....
САМО така ще се освободим от присъств. на разни "навляци" и тем подобни.
Абе ти не мислиш ли, че малко прекаляваш ??
Навлек в случая си ти и ако съвсем скоро не престанеш с глупостите, собственоръчно ще те "изритам".
Аман, кога се регистрира, кога натрупа мнения, кога почна и компентен да ставаш, кой е навлек и кой не. Я се успокой малко моля !
Наистина Smarty, какви комплекси избиваш, че се държиш така със всички. Помисли върху думите на Кайсо все пак...
Хайде наистина да спрем спора, че и тук ще ни ударят секирата, както и в темата за форума...