Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 40

Басейн в Рударци и бира в клуб Атлетик

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2002

E, срещата за някои вече завърши а други бяха позорно бити на канадска борба :РРР (да, ти Док Общо взето мина много добре, запознах се с тези, с които не можах преди Събрахме се доста повече хора от очакваното, но нещата минаха гладко Това от мен... нека другите също да коментират.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Aug 2001

А аз пропуснах и този път . Има ли снимки от събитието.

4. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Ми май има някакви снимки []

5. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Аз бях тръгнал към алкохолна среща, така де среща на Setcom, което е същото, а то какво се оказа.. някои играха канадска борба, други пък не спряха да си мерят чия пишка е по голяма, а трети.. както и да е де.. общо взето беше весело, организацията беше добра, сбирката беше направена на подходящо място..

PS: Това ми е последния пост. Просто имам много странични семейни и професионални проблеми и не мога да отделям повече време за този иначе толкова добър форум. Благодаря на всички за времето което отделяхте да четете "глупостите" които пишех..

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Всичко хубаво,ама каква беше тая Загорка снощи ......как ме треска главата сега не е истина,още съм в зоната на здрача[:D]

Иначе има вече доста нови индивиди,да не кажа от старите навремето които помня май само Крис(защо ли[:D]) е останал

Гледам и женската част се е увеличила[:D]Хубавото е е че освен за плетки и ЗАЩО НЕРО ЗАПИСВА ПО 2 ПЪТИ([][:D][8D][] ) за друго не си говорят....е,може и да не съм чул[]

7. Gadget
    Guest

Това бе най-широко посетената среща в историята на SetCom.bG, за която спомогнаха Sunny, ASP-то на КрИс и рождения ден на Dockera.

Освен ядрото на SetCom.bG, мероприятието уважиха и гости от Hardwarebg.com, Sunny Computers и TEA.bg (надявам се, че не съм пропуснал някой). Мястото на срещата бе добро. В един момент стана тясно - никой не предполагаше, че ще дойдат толкова много хора (около 40-50), но с бързо преорганизиране всички се наместиха. Най-странно бе, че нямаше музика, но малко бяха тези, които го усетиха. Както на всички срещи споровете, възникнали във форума, се решиха на маса.

А за бирата DPetrov си прав, и мен ме цепи лявата половина

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Най-широко посетената не беше - просто ти не си идвал на по-посетена, но като цяло доста народ се събра - май към 40 човека.

На срещата в градинката на Мадара бях преброил 48.

За съжаление на басейна /със сигурност по-приятната част от сбирката/ дойдоха само 14 души, като повечето от тях бяха от Runners и Sunny - форумът като изключим мен се представи с цели двама участници...

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Eee, DPetrov, то плетки, смешки с Nero, ама без нас си е скука бе човек[:D][][8D][]

На мен много ми хареса на сбирката и Dockera може като се събуди да пусне някое благодарствено постче, за купона, зарята, поздравленията по радиото и изобщо всичко, което беше организирано в негова чест...ако не го боли много главата де[:D][][:D]

Постът на Deadmaker истински ме натъжи, защото е много печено момче и сме си свикнали с него. Dead, не знам защо пиенето снощи ти се видя малко....аз направо се удивих какви количества бира бяха изпити.

Искам да поздравя хората, като Deadmaker и Malone, които дойдоха от доста далеч, за да уважат сбирката, както и на Slero, които се обади от чужбина, за да поздрави всички и по-специално Dockera за рожденият му ден!

Има предложение догодина лятото да се открие на басейна в Рударци, който работи 24ч и вечерта можем да поканим Таня Боева и да си се повеселим както в Елена[:D][][:D]...само да мине зимата, въпреки, че и за зимата можем да измислим примерно едно ходене до Банско за събота и неделя. Тези от форума, които карат ски ще се спускат по белите писти. а тези които не карат ще ни пазят места в ресторанта.[:D]

3Di веднага да си смени запалката, защото тази си е направо опасна за живота[] Емо да се вземе в ръце и да почне да тренира, защото малко го поотупаха на канадска, въпреки, че се набираше с цяло тяло.

Благодаря на Kokosh, този весел и приятен човек (тои си знае защо..черпенето си остава отворена тема[])...и от него чакаме снимки

А Gadget да забрави за ядене и пиене преди турнир, за да не стои наказан в ъгъла със свити уши, докато останалите се веселят и си пият.

Радвам се, че жената на Крис успя да дойде и.....(това си е само за нея...извинявай за името[])

Сега чакаме снимките - дано не се забавят колкото филмчето от Елена!

11. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Оооох...любимата ми глава.....ама аз съм си виновен. Загорки с пържоли следобед, бургаска мускатова с овчарска мъка във фитнес клуба и няколко Хайнекена с девойки и Кафето в Библиотека за довършване Прилагам и няколко снимки, като от номерация 935 и нагоре са от Библиотека. Малко са, не обхващат по-голямата част от гостите, но е по-добре от нищо Според мен сбирката беше чудесна и се забавлявах изключително добре. Дано и с другите да е било така, много симпатични хора имаше

12. Member
    Тук е от
    Aug 2001

Абе Емо, кой те би този път на канадска? []. Нали щеше да тренираш? Честит рожден ден и от мен, макар и с малко закъснение (по - добре късно, отколкото никога [:D]). Съжалявам, че не можах да дойда вчера на сбирката.

13. Member
    Тук е от
    Jul 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абе Емо, кой те би този път на канадска? []. Нали щеше да тренираш? Честит рожден ден и от мен, макар и с малко закъснение (по - добре късно, отколкото никога [:D]). Съжалявам, че не можах да дойда вчера на сбирката.

<div align="right">оргинално мнение на Pitar K</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Буахахахахаха!!! 'зловещо' [:D][]

14.  

15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Музика имаше, но наистина не се чуваше ... от KOKOSH [:D][:D][:D]

Беше наистина хубав купон. Аз мога да го кажа, защото всички присъстващи, без изключение, видях на живо за първи път нея вечер. Имах сериозни съмнения, че ще се чувствам, като купено пиле но не стана така. Супер беше.

Ако и предните събирания са протичали по подобен начин, само мога да съжалявам, че съм ги пропуснал.

Моите благодарности към организаторите и специално двойни към Sunny. Доста нерви потроши, но затова пък следващия път ще възложим организацията отново на нея. []

16. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Абе знаех си аз, че съм музика за вашите уши. Ама музика не чух, нали съм си глух. Взимайки в предвид кариерата ми на шумен китарист това е нормално

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Абе музика имаше някаква, обаче ние толкова я заглушавахме, че хората явно решиха да я спрат. Обаче се чудя мен защо на мен ми беше толкова гадно вчера и ме боля глава като съм пила само един малък джин с тоник..много странно. Kokosh що не казахте със сигурност, че ще продължавате в "Библиотеката" - щях да дойда и аз да потанцувам (стига да не пускат чалга де..)[]

18. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Единственото което мога да кажа е че беше яко. И бирата беше много. Малко не можах да си намеря главата в неделя ама си струваше.

Коментар за снимките:

Доктора както винаги е особено фоотогеничен. А снимката му с 3Di избива рибата.

По повод коментара на Крис за посещаемостта - аз бях номер 44 а след мен дойдоха поне от тези които познавам още 5 човека. Май по едно време бяхме над 50 (а да и някой бяха на общи сметки)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Кафе машина Бразилиа Клуб
    От todor58 във форум Ремонт и сервиз - Малки домакински уреди
    Отговори: 5
    Последно: 24-06-19, 02:38
  2. Конфигурация за гейм клуб
    От glowndark във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 22-02-11, 11:06
  3. Отопление на басейн ?
    От vanko68 във форум Други начини за отопление
    Отговори: 8
    Последно: 21-06-09, 02:31
  4. Предложете конфигурация за клуб!
    От bucho във форум Общ - хардуер
    Отговори: 9
    Последно: 05-08-04, 19:13
  5. Басейн...
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 24-07-03, 16:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе