Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 20

Българските футболни фенове - убийци???

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Да, вече почна да им се случва много често да нараняват и убиват хора...(миналогодишният случай с момчето, което беше убито, сега момиче бере душа след 3 черепно-мозъчни операции). НЯМА ЛИ КРАЙ ПРОСТОТИЯТА ПО СТАДИОНИТЕ И ИЗВЪН ТЯХ??? И после защо не се пълнели стадионите...

1) Защото там няма какво да се види.

2) Не стига, че няма какво да се види, но и може да те убият!

Приятно гледане на бъдещите мачове от нашия "шампионат"

2.  

3. Member
    Тук е от
    May 2001

То едни мачове .... трябва да има по строг контрол на стадионите и такива *****и които причиняват злополуки или други неща да не се допускат до стадиона въобще или да се назакват жестоко.Никога не бих отишъл да гледам мач на някои от ншите отбори.Просто няма какво да се види.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да, вече почна да им се случва много често да нараняват и убиват хора...<div align="right">оргинално мнение на gkirev</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Знаеш ли какви убийци ще ти дам а?! Писна ми от говежди номера! Мината година в село подуене кой уби човек с бомбичка а?! Само дето не го помните сега, защото не оттърва нали!

Като игра лефски с бешикташ се наср*ха някои от теми с по 5-6 страници да обсъждат, не че ми пука обсъждайте си, ама тая тема с това заглавие...

"Приятно гледане на бъдещите мачове от нашия "шампионат"

След като лефски го развалиха със скандално купуване на мачове и съдии, побоища и корупция на всякъде...

Не 5 ами 25 годни ще я сънуваме Европа!

( close or del темата! )

5. Member
    Тук е от
    May 2001

Принципно темате не беше ли за безмислените глупости по стадионите. Или не ви пука много много че един живот е опропастен от някъв *****!

6. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Темата се изкриви...Въпросът е какво може да се направи, за да се спрат простотиите по стадионите???

(справка, ЦСКА като че ли са единственият отбор, чиито фенове сами си потрошиха стадиона,а? )

7. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Проблемът е много сериозен и ограничаването му във футболната запалянковщина няма да доведе до решението му.

А и като говорим за футбола, не забравяйте Хейзел и подобни трагедии, защото ще решите, че така е само у нас.

Бог да пази момичето!

8.  

9. Member Аватара на Milanoff
    Тук е от
    Oct 2001

Ами не са само феновете на ЦСКА убийци, защото на мач вече ходят само *****и и изроди дето само им дай да се млатят.

Скоро един познат каза:" Как да си заведа сина на мач, след като там само се псуват и се бият!?"

А и не знам феновете за каво викате, след като съм виждал "футболисти" дето преди мач изпиват по бутилка и пушат по над кутия цигари - е ние тоя "спорт" много добре го знаеме.[:D]

Така че, не викайте, че само тези на ЦСКА са убийци, ами се погледнете сегашните"фенове" къде и за какво отивате, защото има много хора дето искат да отидат на мач (аз не съм от тези), но не смечт заради тези дето ходят не заради мача, а за друго.

Надявам да приемат свестен закон за хулиганството и тогава може и да се напълнят стадионите от истински фенове, а не от изроди и други такива. Аре и поздрави от мен![8D]

10. Member
    Тук е от
    Nov 2002

<div align="right">оргинално мнение на The_UFO</div id="right">

Ъъъъ, това оправдава ли ви, че си счупихте стадиона???

Milanoff, точно така е! Обаче като ти се ходи, как да отидеш...Може би трябва да чакаме само мачовете на националния, за да сме 50% сигурни, че нищо няма да ни се случи...А колкото до псувните - еми има хора, които просто са обградени от много добродушни хора и няма в/у кого да си го излеят [:D]

11. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Псуването и обсъждането на политика по стадионите е най-мирното и безобидно нещо което би могло да се случи. В Китай убийците ги бесят на място.

12. Member
    Тук е от
    Aug 2003

Здравейте фенове! Аз по принцип съм си "чорбар",но не съм съгласен с тези неща по стадионите ни и исвън тях. Поне от лични наблюдения разбрах че повечето "вагабонти" не са чак такива запалени фенове на своя отбор. Те ходят на мач само за да псуват, за да пребият някой или да потрошат автобус или будка.

НЕ Е ЛИ ТАКА?

Аз категорично съм против такива изпълнения,без значение от кой отбор са!!!

Не мислите ли че съм прав?

13. Member
    Тук е от
    Nov 2002

GENERALAT да прав си, ама така или иначе проблемът си остава...

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2002

Малко съм разсеян забравих да кажа какво мисля за Убийците по стадионите , мисля че лумпените и кретените нямат отбор , те са просто боклуци без цвят, има ги и в София и в Пловдив и в Плевен.... това са изроди които ходят само да се бият там... И всъшност което е факт , че това го има по света и практически във всяка една страна в която се играе футбол или спорт на който се събират повече хора... погеднете Англия , Германия някой спомня ли си убитият от германски фенове полицай на свтовното във Франция.... Така че темата е малко неправилна........

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Та за хулиганството...дано нещо по-добро да се въведе с новия закон...А за днешния мач ЦСКА-Мак.Слава (4:1) евала, опразнен сектор Г, всички футболости с черни ленти по повод случилото се...

17. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Уфо. Абе като са подуенски селяци, Гогата Иванов що си не седи у Локото Пловдив, а? Много ти е обиждащ тона. Въпреки, че не съм голям запалянко от твоите постове се чуствам напсуван.

Относно убийците казах - да ги бесят на вратата пред сектор Г.

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

<font color="blue">-----------offtopic--------

Не се ли пише ЛеВски?

-----------offtopic--------</font id="blue">

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Роботи-убийци!
    От ivodivo във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 28
    Последно: 17-07-14, 15:33
  2. Аниме - има ли фенове ?
    От obshtinska_mishka във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 27-07-10, 17:40
  3. за всички рок и метъл фенове
    От altevs във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 12-02-10, 19:44
  4. Отговори: 1
    Последно: 12-10-06, 18:06
  5. Отговори: 6
    Последно: 07-05-03, 17:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе