Ехехе. Абе бързи, ама не съвсем. Ей го Gadget всеки всеки път над 2000, а аз само веднъж ги минах. Там има едно място дето много тясно бре, веднъж на високосна година го минавам
.
Ехехе. Абе бързи, ама не съвсем. Ей го Gadget всеки всеки път над 2000, а аз само веднъж ги минах. Там има едно място дето много тясно бре, веднъж на високосна година го минавам
.
@Julian е не е точно така, шото като задържиш много и излиташ в космоса(сиреч си пукваш)
@X-RAY аз 2000 правя винаги, ама онова мястото с 2-та тесни процепа само веднъж съм го минавал...
Абе при онова място с двете теснини точките са около 1800, не 2000.
1816 Харесва ми игричката. Подходяща е за телефони [][
][
]
Един приятел е стигнал до 3000 и още не го е минал!!! Ужас!!!
Айде някой да пусне някой запиос на на играта. Мак като се мина пъво ниво може да се сейва.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Един приятел е стигнал до 3000 и още не го е минал!!! Ужас!!!
<div align="right">оргинално мнение на gkirev</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Този приятел те е излъгал, защото аз със 2546 точки го минах първо ниво. Наистина като се мине първо ниво може да се сейва. Рекорда засега ми е 4974 точки.
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by GuRu
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Един приятел е стигнал до 3000 и още не го е минал!!! Ужас!!!
<div align="right">оргинално мнение на gkirev</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Този приятел те е излъгал, защото аз със 2546 точки го минах първо ниво. Наистина като се мине първо ниво може да се сейва. Рекорда засега ми е 4974 точки.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">Дай го сейваното ниво.
<Дай го сейваното ниво.>
<оргинално мнение на Julian>
Довечера като се прибера ще ти го пратя, че сега съм на работа. Само кажи каде.
То голяма тъпотия било второ ниво. Същото като първо но по бързо.
Постигнах САМ резултата на GuRu (4974) и продължавам нагоре (5746)... но е тъпо така да се повтаря едно и също нещо![]()