Разочарован съм от data.bg
Явно в този free нещата си вървят както в близкото минало.
Upload-нал съм си нещо, за което съм дал линк тук и на още няколко места.
Какво беше учудването ми обаче, като след две седмици стоене на файла в моята директория намирам съобщение, че файла е изтрит, като причината е, че се дублира с файл от директорията на друг потребител.
Този файл при upload-ването ми при мен го нямаше на сървъра. Нещо повече, този файл съм го редактирал и е различен и по съдържание и по размер с този, който би могъл да се намери.
Един вид, направил съм го уникален, да си го познавам.
И този файл, който е в директорията на другия юзър е моя файл. Няма откъде да го намери, освен от моята директория, пряко или косвено. Което ще рече файла, който аз съм качил се е намирал на сървъра първи. Той не е качван на друго място.
Нямам представа дали юзъра, в чиято директория е файла в момента, го е изтеглил от мен или е стигнал до него по друг начин, но не е редно първия по ред файл да бъде изтрит защото този или онзи иска той да е при него, а не на друго място.
Не страдам от никаква ревност, просто за този файл има линкове, които съм написал на няколко места и сега се налага да ги редактирам за да е достъпен файла отново.
Така че приключвам с data.bg и моля да ми предложите алтернативи.
Не приемам hit.bg за алтернатива.