Не занам колко от вас са студенти ,обаче да те скъсат по някакъв супер тъп начи си е кофти тръпка майна.На вас случвало ли ви се е и имало ли е някъкви абсурдни ситуации?Мислите ли че преподаватели над 70 вече са си поизкукали и трябва да си ходят.Та да ви разкажа за директния случай:имам си аз изпит по технология и си чета през сесията изпита трябва да е лесен,имаме при най-точния даскал и аз си викам няма да има проблеми След като си прочетох материала ивидях че го знам най-малко за 4 отидих хипер спокоен на изпита ,написах си ПЕРФЕКТНО 2та въпроса(даже не съм преписвал),отивам при доцента казвам му какво съм писал той казва ,че съм се подготвил много добре и ми дава да му напиша най-забутаната възможна формула в целия конспект.Аз мноо ясно тая спецялно не я знаех и той хипер спокоен ми казва:Колега съжелявам, но не сте учили и трябва да ви пиша 2 МУХАХА.Не ми зададе нито един дгруг въпрос ДА МУ *** М.....После разбрах.че след мен задавал много трудни въпроси от рода на Колко струваше малката ракия на практиката ,колко струва едно такси в Търново и как е стружка на български! Мен ми е за сефте такваз простотия,а на вас?