Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 44

Прецаквали ли са ви на студентски изпити?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2003

Не занам колко от вас са студенти ,обаче да те скъсат по някакъв супер тъп начи си е кофти тръпка майна.На вас случвало ли ви се е и имало ли е някъкви абсурдни ситуации?Мислите ли че преподаватели над 70 вече са си поизкукали и трябва да си ходят.Та да ви разкажа за директния случай:имам си аз изпит по технология и си чета през сесията изпита трябва да е лесен,имаме при най-точния даскал и аз си викам няма да има проблеми След като си прочетох материала ивидях че го знам най-малко за 4 отидих хипер спокоен на изпита ,написах си ПЕРФЕКТНО 2та въпроса(даже не съм преписвал),отивам при доцента казвам му какво съм писал той казва ,че съм се подготвил много добре и ми дава да му напиша най-забутаната възможна формула в целия конспект.Аз мноо ясно тая спецялно не я знаех и той хипер спокоен ми казва:Колега съжелявам, но не сте учили и трябва да ви пиша 2 МУХАХА.Не ми зададе нито един дгруг въпрос ДА МУ *** М.....После разбрах.че след мен задавал много трудни въпроси от рода на Колко струваше малката ракия на практиката ,колко струва едно такси в Търново и как е стружка на български! Мен ми е за сефте такваз простотия,а на вас?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Е чак такова нещо не ми се е случвало. Иначе смятам че даскалите над 70 в повечето случай са изкукакали. Иначе най дъртият ми даскал е един от най точните. Зависи си от човека.

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Малшанс. Случил си го в душевен мензис...

5. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

По скоро доста се съмнявам, щото и аз доскоро бях студент [:D] и знам как се разпространяват слухове. Това за ракията не го вярвам посмъртно, па ако ще и да го чуя

Иии, ти сигурен ли си, че точно така стана Или беше маааалко по по друг начин ?

Не че нещо лошо, ама недей така и те са хора все пак, не са фанати селяни от гората, а и щом са изтраяли толкова време в дадения уноверситет, още повече се намалява шанса да са случайни хора.

Пък било то и в душевен мензис )

6. Member
    Тук е от
    Dec 2001

хъхъх... да...

всики дет вика

`беее перфектно всичко знаех ама 2 ми писа....`

глупости са това - като ги знаеш нещата къвто и да е даскала поне 3ка имаш ! []

да видим събота какво ще пeя де [:P]

Julian, за химията позна.. а ВМ1 при Чакъров какво ще кажеш? [:D]

7. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Имал съм сходен случай по история ня изкуството.

Напихмесе заедно с даскала по време на изпита(само трима бяхме) и ни писа тройки а бяхме учили като побъркани !

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Че като не носите на пиене кой ви е виновен???

10. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Абе и на мен ми се е случвало да се чувствам супер прецакан, но какво да се прави, случва се. В някои случаи сам съм си виновен, но общо взето отдавна съм признал устните изпити за най-субективното нещо ).

11. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

"Не губи кураж, има нов тираж" - се казва в този случай.

А сега по-сериозно.

HITMAN 47, няма да ти давам съвети, само ще ти кажа едно в твоя случай. Не споря колко си бил подготвен по предмета. Човек понякога си мисли, че знанията му са напълно достатъчни, но в даден момент се оказва обратното. Винаги има пропуск някъде и винаги този пропуск от знанията ти може да провали целия изпит. В такъв момент действаш на психо-атака. Трябва така да омагьосаш изпитващия, че той да остане с мисълта, че знаеш, но в момента не се сещаш. Увереността е голямо предимство.

12. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Не знам при вас какви са дасклаите защото повечето не ва знам къде учите. Моите наблюдения за даскалите в ТУ-София е следното. Ако имаш изпит при жена изпита да го вземеш си е някаква драма, ако преподаавателя който те изпитва не е най-висш по титла в катедрата пак ти зема здравето. Най-точни са преподавателите които си имат собствен бизнес и не търсят как да се изгаврят с теб.

Предпоследният ми изпит на 20.1.04г. Беше ори една госпожа без титли само гл. ас. и ме скъса много грубо само защото не стоя на лекции всеки път отпред и да и се обяснявам като девойка пред майка си. Същата госпожа ми разправя на мен и на групата ми как нейната дъщеря в СМГ можела да работи с мащаби по-добре от нас. Сравнението го направи когато даде нещо преснето от много стар руски учебник и я питам кое точно да пречартая ... Но така си е както се казва в тях е и ноже и хляба.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Julian, за химията позна.. а ВМ1 при Чакъров какво ще кажеш? [:D]

<div align="right">Originally posted by Pa3KaTaH*-*29/01/2004*:* 23:15:57</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Щом си при Чакъров трябва яко учене. Има и по гадни от него но там лесно минаване няма. Иначе тя ВМ1 си е лесна.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2001

От около 80 изпита имам над 100 явявания. Много пъти съм се чувствал прецакан, но сега си давам сметка че като съм си мислил, че знам за 4 фактически съм си знаел за 2. И на мен ми се е случвало да ми се падне въпрос, който съм сигурен че знам - дори не вадя пищов - и като отидох при преподавателя - директно ми изхвърли листата в кошчето с обяснението - "малко сте писал колега"

16. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Значи това да те скъсат ако не знаеш една формула, а знаеш всичко друго - такова нещо нема. Аз примерно на изпит по СВЧ от четири въпроса не бях писал въобще по един и ми писа 5 професора. Просто в момента, в който види, че си наизустил това-онова, а не вдяваш за ко иде реч, много ясно, че ще те скъса, ако не е в настроение :-))

17. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Това си е въпрос на лотария. Най-фрапиращия случай при мен беше когато асистентката ми по строеж на веществото (квантова механика) ми погледна книжката и видя че имам една единствена 5-ца и всичко друго бяха 6-ци и ми каза:

"Съжалявам колега, но не мога да ви разваля книжката с някаква 4-ка"

И така 6 или 7 пъти подред.

18. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

fori тая се е изгаврила с теб

относно зубренето или както се нарича наизустяване ми прави впечатление, че навлиза много здраво като изискване при доста преподаватели

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. студентски начин за размразяване на хладилник ...
    От studenta във форум Хладилна техника
    Отговори: 9
    Последно: 13-04-12, 19:04
  2. Отговори: 4
    Последно: 03-11-08, 21:08
  3. Чести студентски празник
    От Julian във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 08-12-05, 17:02
  4. Отговори: 1
    Последно: 25-02-05, 18:44
  5. "СТудентски" сайтове се търсят :)
    От D3BEP във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 12-06-04, 22:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе