<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Внимателно гледах, но нито едно не се отнася за България ))))))))))))))))))))))))))))
<div align="right">Originally posted by breiii*-*21/04/2004*:* 23:11:18</div id="right">
Поради появилото се <u>предлагане</u> и липса на търсене <font size="1">\в разрез с маркетинговите правила\</font id="size1"> се обявява търг с явно наддаване за Dockera.
Profita - предлага една каса бира.
Някой ще предложи ли две? []
<font size="1">Закупуването на субекта ще се извърши на 25.06.2004 г. в гр. Елена</font id="size1">
Жените нещо се умълчаха.... какво 3 каси много ли ви се виждат? Или искате да оставите плейбоя в ръцете на някакъв тийнейджър (без да се обижда той). Какъв зян
P.S. Продажбата ще бъде на 27-ми в мое присъствие. Изключителните права върху него все още аз ги държа
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Жените нещо се умълчаха.... какво 3 каси много ли ви се виждат?
P.S. Продажбата ще бъде на 26-ти в мое присъствие. Изключителните права върху него все още аз ги държа
<div align="right">Originally posted by Gadget - 18/06/2004 : 15:44:13</div id="right">
Ми Gadget ако поискам 4 каси за да го взема ще трябва после да ги консумирам.А пак тогава става лошо.Все пак е неприятно на сутринта.Не за друго ама ще съм на фотосинтеза цял месец.
Чакай малко, тези каси са само за Dockera. Той ще го кара на фотосинтеза с тях. Твоите бири отделно, ако той се смили над теб може да ти отпусне няколко. Ако касите станат повече, аз ще прибера процент от тях
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Жените нещо се умълчаха.... какво 3 каси много ли ви се виждат? Или искате да оставите плейбоя в ръцете на някакъв тийнейджър (без да се обижда той). Какъв зян
P.S. Продажбата ще бъде на 27-ми в мое присъствие. Изключителните права върху него все още аз ги държа
<div align="right">Originally posted by Gadget*-*18/06/2004*:* 15:44:13</div id="right">