Senior Member
Bla-bla
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ден рожден честит - с пожелание за много шведки... [:D][:P] <div align="right">Originally posted by Dockera - 02/07/2004 : 13:32:57</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
4РД и от мен, с пожелание шведките да не са като Шведа
Senior Member
Bla-bla
@breiii
Минутка преди да изтече деня приеми и моите най-добри пожелания [:D]
Senior Member
Bla-bla
Не мога да не ви благодаря отново. Приятно съм изненадан, че получих толкова поздрави, а както казах по-нагоре вече работя по изпълнението им.
Raid, какво са минута две в тоя живот
Senior Member
Bla-bla
Честит втори наследник на Mr TECHNO !
Отроче от мъжки пол, 4 кг, 53 см, повече подробности не се съобщават. Да му е живо и здраво! Както му писах вече в PM, да му е жив и здрав, и като баща си корав. И трябва да го полеем, за да расте голям, умен и силен и да разбива женските сърца !
Senior Member
Bla-bla
И майката и детето се чувстват добре - наследника се оказа с много голям апетит , сучи много , и има силен глас - като баща си
много си приличат с братчето си ( засега ) , само дето е по-кротък ( пак засега )
Senior Member
Bla-bla
Новините днес: "Сетком прогресивно расте"
Честито на гордият татко.
<font color="red">Специални поздрави за мама. </font id="red">
Много целувки на бебчо. Да порастне голям мъж и по-внимателно с женските сърца...
Member
Bla-bla
ЧЕСТИТО!
Да сте живи и здрави! Пожелавам ви много щастие и радост!
Надявам се на следващата голяма сбирка да видим новият член на СетКом семейството [:D]
Senior Member
Bla-bla
Честито! Честито и от мен, Техно!
Да сте живи и здрави
Да сте винаги щастливи !
И дано малкият надмине баща си във всичко, за да може като порастне всички хора да се възхищават колко добре го е възпитал баща му !
[:D]
Senior Member
Bla-bla
Честито Mr.TECHNO!
Май ще ти трябва още един компютър в най-скоро време...
Senior Member
Bla-bla
Mr.TECHNO, смени си сигнатурата... пиши "вече е притежание на големия ми син" [8D]
Senior Member
Bla-bla
@Mr.TECHNO,
Честито и от мен! Да ти е жив и здрав!
Ама сега май на оная пъргава фигурка от аватара ще трябва да и добавиш още две ръце[8D]
Member
Bla-bla
Mr.TECHNO Честито!!! и наздраве!
Senior Member
Bla-bla
благодаря на всички за пожеланията
относно компютъра -има време иначе @Slero е прав
ама за сега не ми е до това
аз отивам ,че работа ме чака
btw
Момчето се казва Валентин, но вече си има прякор в родилното отделение " Пънки". Утре ще пусна снимки - ама на фтп-т ми да не флудя форума с картинки
На сбирката в петък някой да ми звънне - за да осигуря малко "Ракиен Запас" за сбирката - ей тка за ударите една малка-голяма за здравето на сина и на майката
Senior Member
Bla-bla
Новината на 15 юли!
"Българските мъже са най-добрите любовници в света след <u><font color="red">шведите</font id="red"></u> !!! <font size="1">(забележете специфичния им поглед, вече набелязал поредната жертва [:D][ ][:D] )</font id="size1">
<font size="1">- подробности тук </font id="size1">
Горе