Страница 2 от 15 ПърваПърва 123412 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 222

Bla-bla

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Bla-bla

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">D3BEPP опитах със сода каустик (куча марка), ма само небцето ми побеля . Нещо по-марково ли ползваш, или нещо с третирането не се справих ?

Originally posted by breiii - 20/02/04 : 16:18:55

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Като гледам,тук ще има нужда от моята професионална помощ...май.Добре,че е "куча марка",т.е. менте,иначе...Е,честито ти бяло небце!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Bla-bla

Брей, ела в нас, батка, аз ше опитам.... Сигурно не ти е бил наситен разтвора. Требе да си падаш малко и химик за таа работа[8D]...

Кекекек...

4. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Bla-bla

Хихи, добър е аватара на моя любим Малоне, добра е и сигнатурата на Докера, както и неговото усещане към жените Но моя аватар го търсех от векове Сега е тук !!

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Bla-bla

шшшшш, ай всички по креватите... [:P]

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Bla-bla

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">шшшшш, ай всички по креватите... [:P]

<div align="right">Originally posted by Dockera*-*21/02/2004*:* 00:46:36</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

По креватите ли ?!?!?! ХА! Младеж! Ние трябва да те сложим да нанкаш !!!!

[:D][:D][:D][:P][:P][:P][:D][:D][:D]

Malone, покажи ми третия си аватар pls.....

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Bla-bla

Ауу, тука става забава, а аз не сам забелязал ...

Dockera: като стана въпрос за твоя аватар, знакът в кръгът какво означава, че явно не сам достатъчно "достелив" ... и ще можеш ли да ми направиш услугата да ресайзнеш оригиналната снимка на моя аватар, че да стане изгледена като вашите (аз сам твърде некадърен да го направя)

8.  

9. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Bla-bla

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Брей, ела в нас, батка, аз ше опитам.... Сигурно не ти е бил наситен разтвора. Требе да си падаш малко и химик за таа работа[8D]...

Кекекек...

<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*21/02/2004*:* 00:29:10</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Като идвам, да си нося ли сода - или ще ми дадеш от твойта на аванта?

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Bla-bla

Ако ще е на авaнта и аз ще дойда ! Спор няма !

А за аватарите - отново ГОЛЯМО МЕРСИ НА Dockera

11. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Bla-bla

Какво ви е на аватарите неразбрах[?][:D][:D]

12. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Bla-bla

Еми ... Dockera "изглаждаше" този на Малоун, та като стана дума и аз го помолих да нарпави моя (защото аз сам на ВИЕ с Photoshop-а) и за това после благодаря [:O]

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Bla-bla

Еййй, ма тука само авантаджии се събрахте! Аде елате, ше ви черпа по една!!!

И Брей, мисля, че има малък пропуск... Не е просто сода.... Натриева основа е. Става и с негасена вар 100% чиста[:D] Чудесен избелващ ефект. Ше ти станат зъбките като на тоя Муньо тук[:D]

Crossblade, да взема да те питам, ти интересуваш ли се от мотори и ако да - от какви по - точно ?!?!?!

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Bla-bla

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Какво му е на аватара Слънце?!

Един участник, във връзка с аватара ми, каза че по принцип не харесвал моряците.

Не знам дали е видно но това не е никакъв моряк, а си е чист "пандизчия". Има си и номер даже [639-A].

Malone, това вече е чиста инсинуация... Казах : цитирам : "Не, че не харесвам моряците, но...."

Бе че не е моряк вече разбрах.... Признах си, че съм аз! Стигааа! И си покажи третия аватар, стига си си правил оглушки !!!!!!

[:D][8D][:D]

16. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Bla-bla

Ей голяма мърморица тоя ДЗВЕРР бе ... тц, тц, тц ...

[][][]

Ето го третия

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Bla-bla

Lupus, ай честит ти нов аватар... ))

знаеш ко пием... )

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Bla-bla

D3BEPP: всякакви мотори харесвам. За жалост сам далече от книжка. Най-много се кефя на naked модели като този на работния ми плод (desktop), но иначе е строго индивидуално като модел. Радват ме и туристите и чопърите и пистовите та и кросовите ендурота с кошове ... всичко [:D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 15 ПърваПърва 123412 ... ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе