<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">D3BEPP опитах със сода каустик (куча марка), ма само небцето ми побеля . Нещо по-марково ли ползваш, или нещо с третирането не се справих ?
Хихи, добър е аватара на моя любим Малоне, добра е и сигнатурата на Докера, както и неговото усещане към жените Но моя аватар го търсех от векове Сега е тук !!
Dockera: като стана въпрос за твоя аватар, знакът в кръгът какво означава, че явно не сам достатъчно "достелив" ... и ще можеш ли да ми направиш услугата да ресайзнеш оригиналната снимка на моя аватар, че да стане изгледена като вашите (аз сам твърде некадърен да го направя)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Брей, ела в нас, батка, аз ше опитам.... Сигурно не ти е бил наситен разтвора. Требе да си падаш малко и химик за таа работа[8D]...
Кекекек...
<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*21/02/2004*:* 00:29:10</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Като идвам, да си нося ли сода - или ще ми дадеш от твойта на аванта?
Еми ... Dockera "изглаждаше" този на Малоун, та като стана дума и аз го помолих да нарпави моя (защото аз сам на ВИЕ с Photoshop-а) и за това после благодаря [:O]
Еййй, ма тука само авантаджии се събрахте! Аде елате, ше ви черпа по една!!!
И Брей, мисля, че има малък пропуск... Не е просто сода.... Натриева основа е. Става и с негасена вар 100% чиста[:D] Чудесен избелващ ефект. Ше ти станат зъбките като на тоя Муньо тук[:D]
Crossblade, да взема да те питам, ти интересуваш ли се от мотори и ако да - от какви по - точно ?!?!?!
D3BEPP: всякакви мотори харесвам. За жалост сам далече от книжка. Най-много се кефя на naked модели като този на работния ми плод (desktop), но иначе е строго индивидуално като модел. Радват ме и туристите и чопърите и пистовите та и кросовите ендурота с кошове ... всичко [:D]