Резултати от 1 до 8 от общо 8

Платен хостинг - мнения за българските хостинг-пр

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Молбата ми е, ако имате лични впечатления от услугата платен хостинг в България или сте чували отзиви, да ги споделите (както направихте за компютърните фирми).

Порових се из сайтовете на родните хостинг провайдери. Искам да си купя хостинг (около 50 МВ, PHP и MySQL (1 база данни), месечен трафик - колкото може повече, статистика на посещенията, Unix/Linux сървър извън България и т.н.). От две години ползвам Тетраком (без PHP) и съм доволна както от услугата, така и от обслужването и поддръжката, но са ми малко високи цените в сравнение с предлаганите при близки условия от други фирми (но пък няма ограничения на трафика)

offtopic//

Сега съм се спряла на Bulhost или fcolor(за малък електронен магазин), но нито за тях, нито за която и да е друга фирма съм чувала мнения.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Бих препоръчал хостинг извън България. Като съотношение на качество/цени.. Съжалявам, че в момента нямам конкретно предложение. Иначе bulhost изглежда добре. Обаче имам повече доверие на една phpinfo().. []

P.S. Не взимай мнението ми много навътре. Все пак не съм плащал още за хостинг Просто впечатления..

Edit:

http://www.host.sk/ - привърженик съм на еднократните такси.

http://www.icdsoft.com/bg/bhosting.php

http://www.top10webhosting.com/

Бла-бла..

4. DIL
    DIL е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jun 2001

в момента ползвам Bulhost и съм доволен. имат добра поддръжка и винаги се обаждат (по телефон или поща), когато ще правят нещо сериозно. пък и всички плащания ги правя on-line (даже незнам къде се намират)

преди тях бях при fcolor и честно казано не съм доволен. имаше разни сривове, мениджмънта на сайта не беше много добър и разни други малко нещица, които напълниха чашата и реших да ги сменя.

като скорост и двата не са лоши, но все пак са извън България.

ако магазина ще обслужва българския пазар, мисля че дир.бг ще е по-подходящ. спектър и орбител също, ама техните цени са доста високи.

аз гласувам за булхост!!!

5. Member
    Тук е от
    May 2002

ние сме на www.asp.bg

Радвам се на админа щото винаги върши всичко което сме поискали..пък то ние край нямаме с исканията

Това

http://www.hostingmotor.com/plans.php?lang=BULGARIAN

Го поддържа мой познат - и доколкото съм наясно си е реално.

6. Member
    Тук е от
    Jun 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Искам да си купя хостинг (около 50 МВ, PHP и MySQL (1 база данни), месечен трафик - колкото може повече, статистика на посещенията, Unix/Linux сървър извън България и т.н.)<div align="right">Originally posted by Jenny - 23/02/2004 : 02:24:57</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">За всички гореизброени неща (с изключение за сървъра извън България, но за сметка на това с поддръжка на неограничен брой пощенски адреси и без ограничение по трафик) използвам от две години услугите на online.bg. Цената мисля беше 59 лв. без ДДС на месец. Хората са сериозни и отговорни. Вярно е, че един от служителите там ми е приятел, но нямам впечатления за тенденциозно отношение.

7. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Благодаря на всички отзовали се!

8.  

9. Тук е от
    Jan 2001

Не съм открил още идеалния като цена/качество.

В момента ползвам novhost.com и не съм доволен.

Но предишния ми хостинг gotobg.com направо бяха трагични след като в течение на 11 дена им хакнаха и смениха 4 пъти всички стараници с обяви на хакерски групи и се оказа че нямат Backup-и и трябваше да се качват наново всички сайтове и това 4 пъти ...

Бягайте далеч от gotobg.com

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Моята страница www.forel-bg.com e хоствана в webhostbg. Проблеми нямам. Доволен съм от обслужването. Цените са тук:

http://www.regbg.com/hosting.php

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. VPS хостинг
    От Abadon във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 20-04-10, 17:17
  2. Уеб Хостинг
    От _NO_NAME_ във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 12
    Последно: 04-02-09, 21:42
  3. Хостинг в dom.bg ?
    От nebelservice във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 13-02-07, 21:31
  4. Преместване на Мамбо сайт на платен хостинг
    От Jenny във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 3
    Последно: 17-06-05, 02:20
  5. Уеб Хостинг
    От OvErRiD3 във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 7
    Последно: 04-01-05, 02:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе