Здравеите!
от каде мога да се регистрирам за да получа уеб хостинг подържашт PHP скриптове?
Здравеите!
от каде мога да се регистрирам за да получа уеб хостинг подържашт PHP скриптове?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ама платен хостинг или безплатен не си казал ?[:D]
<div align="right">Originally posted by vesmes*-*23/07/2004*:* 11:34:42</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Хи-хи, ми човекът е писал "къде мога да се регистрирам", за плащане и дума не обелва [:D]
_NO_NAME_, преди два месеца devil се гласеше да се регне в сайта, към който ти дадох линк. Пусми му PM да сподели впечатления.
Видох че ме споменавате та да споделя - с триста зора най-насетне се сдобих с акаун, не е злуе, даже си е ехтра, е има и некои дребни недостатъци, ма на харизан кон зъбите не се гледат...[^]
Аз си получих акаунта за по-малко от два часа и съм много доволна от услугата засега.
Raid, благодаря за хубавия линк!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз си получих акаунта за по-малко от два часа и съм много доволна от услугата засега.
Raid, благодаря за хубавия линк!
<div align="right">Originally posted by Jenny*-*28/07/2004*:* 01:22:55</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Благодарностите за devil - той ме светна за сайтчето []
Всеки, който се интересува от безплатен уеб хостинг да погледне този сайт - http://www.100webspace.com/.
Поддържа PHP, MySQL и всичко, каквото се сети човек. На мен скоростта ме устройва :-).
Евтин хостинг можете да намерите като кликнете върху линка. Предлагат се също изработване на евтини сайтове, визитки, флаери и плакати.
Надявам се.че съм полезен angel
Баче, ти постави рекорд за най-дърта изровена тема бе. Ако та види проф. Божидар Димитров одма ша та вземе в историческия музей на работа.
Е как иначе да се рекламира човека?Първоначално публикувано от Black Adder
То ебати рекламата ... по добре да не беше писал, че така като гледам цените и какво получаваш насреща, едва ли има по неизгоден хостинг от неговия.
За 4 лева на месец:
Аз получавам - Той предлага:
Пространство 3555 MB - 300 MB
Трафик 21 GB - 6GB
Пощенски кутии 50 - 5
Add-on домейни 1 - 0
Брой бази MySQL 15 - 5
Субдомейни 100 - 5
Акаунти FTP 15 - 5
Бре, че евтино, бре че изгодно ...