Някой може ли да ми даде страница с хостинг (ако е възможно с PHP)
и да е безплатен []
Някой може ли да ми даде страница с хостинг (ако е възможно с PHP)
и да е безплатен []
Неизменно се сещам за това. Параметрите са както следва:
100MB disk space
1GB bandwidth
3 POP3 e-mails & Webmail
Free 24/7 technical support
PHP, Perl/CGI-BIN
MySQL database
FTP access
Web-based file manager
No ads
Понякога обаче, връзката към сайт хостван там е много бавна, и поне при мен phpMyAdmin се отваря като светкавица - последно го чаках близо 5 мин. преди да му тегля една и да се откажа.
Самоче проблема е че там опитах вече...
Имах нялколко проблема който си стоят все още
1.File Maneger - не прави папки (по точно прави но ги кращава S )
Не качва файлове, с две думи <u>не работи</u> [V]
Имах и още няколко по дребни проблема които предполагам че са били само заради проблеми в сървара.
Съвсем принципен въпрос - при наличие на FTP, за чии грездей ти е да манипулираш създаването на директории през веб интерфейса?!
P.S. Малко лирично допълнение - току що ползвах файловия менажерник за да създам и после да изтрия директория - протече без проблем, и директорията носеше името, което аз и бях задал.
и аз мисля че има проблеми .. сменям си парота с тази която ми е дадена и повече немога да вляза ,други за сега не сам забелязал
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Неизменно се сещам за това. Параметрите са както следва:
100MB disk space
1GB bandwidth
3 POP3 e-mails & Webmail
Free 24/7 technical support
PHP, Perl/CGI-BIN
MySQL database
FTP access
Web-based file manager
No ads
Понякога обаче, връзката към сайт хостван там е много бавна, и поне при мен phpMyAdmin се отваря като светкавица - последно го чаках близо 5 мин. преди да му тегля една и да се откажа.
<div align="right">Originally posted by devil*-*29/11/2004*:* 16:49:13</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
мисля че като услуги които предлагат е много добре замисляени и още повече че е безплатно
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Самоче проблема е че там опитах вече...
Имах нялколко проблема който си стоят все още
1.File Maneger - не прави папки (по точно прави но ги кращава S )
Не качва файлове, с две думи <u>не работи</u> [V]
Имах и още няколко по дребни проблема които предполагам че са били само заради проблеми в сървара.
<div align="right">Originally posted by OvErRiD3*-*29/11/2004*:* 17:16:30</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
az licho se svyrzah sys support i mi obqsniha 4e mail finkciqta e izklu4ena zaradi spa i koito si zakupi plate paket .. mu q vklu4vat ai chesti 8 mi mart {dekemvri }
<font color="orange">edit: Рекламата само на заглавната страница!
Повече тук - http://www.setcom.bg/main/reklama.asp</font id="orange">