Резултати от 1 до 10 от общо 10

Знаети ли я тази

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на zayo bayo
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    207
    #1

    Знаети ли я тази

    Седял си значи дявола без работа.Въртял се било му мнооого скучно.Та взел един нож и си клъцнал орехчетата.И заплакал,заболяло го значи. За да оправи все пак работата взел той иглата и конеца и започнал да си ги пришива отново.Плакал и шиел,плакал и шиел.

    Та да си доъдем на думата.

    КОГАТО НЕЩО СИ РАБОТИ ДОБРЕ НЕ ГО ПИПАЙ!!!

    НО защо кажете ми аз много често го правя това.Все ми е в главата тази притча да я нарека и все нещо ме човърка да не следвам поуката.

    Аз ли съм единственният такъв .../ами не мога да я измисля думата/,или и на вас ви се случва това.

  2.  
     
  3. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001
    Мнения
    3,566
    #2

    Знаети ли я тази

    хич не си единствен не се притеснявай

    темата XP Optimization Guide е именно с подобна цел - ужким всичко си ти работи, ама и отвътре те гложди едно такова желание да пипнеш тук и там, белким успееш да изстискаш още 2-3 капки живот от позатлачения ОС......и......изведнъж........

  4. Member
    Тук е от
    Sep 2003
    Мнения
    856
    #3

    Знаети ли я тази

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">хич не си единствен не се притеснявай

    темата XP Optimization Guide е именно с подобна цел - ужким всичко си ти работи, ама и отвътре те гложди едно такова желание да пипнеш тук и там, белким успееш да изстискаш още 2-3 капки живот от позатлачения ОС......и......изведнъж........



    <div align="right">Originally posted by laMARTIN*-*28/02/2004*:* 18:42:49</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    ......и......изведнъж........ се налага преинстал [:D][:D][:D]

    Пишете ме и мене в списъка на направи-си-сам(направи-си-го-сам) [8D]

  5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2002
    Мнения
    994
    #4

    Знаети ли я тази

    И аз прекалявам понякога в стремежа към перфекционизъм и резултата е ...цапано дупе с тиквички:-)

  6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003
    Мнения
    1,440
    #5

    Знаети ли я тази

    И аз така, обаче сега съм постигнала съвършенството:-))) И мен така все нещо не ми е наред, все някоя нова програмка да пробвам, все с мисълта "А ако направя това какво ли ще стане?:-)))

    След поредния път, в който след някакъв експеримент преинсталирах и после няколко дни си гласих PC-to да му е всичко наред (ако това изобщо е възможно) и реших, че нищо не пипам повече и това е. Всичко си работи на 6 (шшшшт, тихо да не чуе дявола), изобщо не обръщам внимание на нови версии, които излизат, даже почнах да го гася милото компютърче, което преди си работеше нонстоп по месец и отгоре.

  7. Member
    Тук е от
    Sep 2001
    Мнения
    301
    #6

    Знаети ли я тази

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">темата XP Optimization Guide е именно с подобна цел</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

    //offtopic

    Абе не знам, ама въпросвата високоентелегентна тема за XP Optimization Guide ме изуми крайно много... Някакъв пуска тема с абсолютни малоумия вътре (неща от рода на "пробийте си дупки в стъклата на прозорците и ще ви е по-топло през зимата" или "купете си отоплителна печка" - това съвет към хора живеещи в пустинята) и вместо да му се направи забележка му се... STICK-ВА ТЕМАТА. Е аз мислех, че има умни хора в тоя форум, поне в ладминистрацията, ама явно съм грешал. Както и да е, от тогава в оная тема не съм влизал.



    П.П.

    А останалите съвети са от рода на "облечете се в зелено, ще сте по-хубави", "купете си оранжева шапка" (кво ми пука, че не харесвате оранжево) или "преместете си масата в другия край на стаята" (щото аз знам как ви изглежда стаята и че там е неудобно)

  8.  
     
  9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #7

    Знаети ли я тази

    //офф

    Exabyte, мога да кажа, че си прав, ама частично... Все пак не е длъжен всеки да прави всичко, което е препоръчано в тоя форум; ясно е, че компютрите дори и да са еднакви, могат да се използват с различна цел, и което е хубаво за един е набутка за друг. Ясно, че и много неща са отворени някъде от интернет, полуправилно полупреведени и написани без разбиране с цел да изглеждат авторски... Обаче ти знаеш, а има хора, дето не знаят... Форумът за мен е място, където се уча. Всичко може да е полезно понякога. Тея опции не са зададени в ОС напразно и защото са неупотребими за потребителите. Лошото е обаче, когато не са обяснени добре, а могат да доведат до неприятни последици. Иначе не е излишно да ги знаем, пък и темата беше интересна....

    По така поставения въпрос за модераторите - не споделям мнението ти, но мисля, че те трябва да се водят повече от правилата на форума и интереса на потребителите, а не от собствените си виждания(досега колкото пъти съм се сблъсквал с тях, все нещо ми липсваше, пък никакви правила не бях нарушил, е аз не пиша фермани на вятъра), и освен това да се даде повече право на ръководене и контрол на самите потребители - sticky да става тема с няколко положителни гласа; да се трие тема, против която се гласува или се обявят хора(ако не противиречи на "устава", тогава се трие свободно). По тоя начин и потребителите ще се интегрират в работата и поддръжката, и форумът може да стане по - добър.

    офф//

    Пък за другото... Ми сигурно всички сме така. На мен любимото ми място за барник е регедит и системната директория; някой кат ми каже нещо и веднага го лапвам, искам да бръкна, да видя всичко, да видя от какво аджеба се състои тоя Уиндоус, да го видя, може ли без крака, без ръце, без глава, с две глави....Биоса си пофлашвам... Да клоквам съм опитвал. Програмките до една си ги качвам и свалям постоянно, като луд. Вече никакъв чистач за регистри не може да ми помогне... Всичко, що е сървър, минал през наща мрежа, и аз съм искал да го пипна, да го видя, да го сложа .... А най - голямото чудо в тая цялата дандания е, че не съм преинстаирал(да чукна на дърво)... Освен в началото, когато си купих компа преди около година и половина и още не обладавах абсолютно никаква компютърна грамотност. Даже и имидж си нямам, имам си само едно бакъп-че, което още не съм използвал... 2-3 пъти съм го repair-вал и upgrade-вал само.....

    И сигурно ще продължа така. Нищо, че Дявола го боляло.

  10. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    1,150
    #8

    Знаети ли я тази

    При мен нещата са малко по-сериозни....

    Обикновенно си гръмвам по някоя и друга част, нещо все дава фира а Уин се задържа около две/три седмици...

    И най-лошото е, че НЕ СЕ уча от грешките си(поне от първите 5).

  11. Member
    Тук е от
    Sep 2003
    Мнения
    856
    #9

    Знаети ли я тази

    D3BEPP възхищавам ти се ... или по-скоро ти се чудя на търпеливостта как може да го издържиш тоя Win година и половина !

    Че то след 1 месец Win-а , ко ще и XP да е не става за употреба...


  12. Member
    Тук е от
    Apr 2003
    Мнения
    941
    #10

    Знаети ли я тази

    Споко бе, май всички режем и шием ... аз също ! Е Съни прави изключение просто,защото няма какво да отреже [:D][:D][:D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Коя е тази река?
    От Bibi във форум Логически задачи
    Отговори: 30
    Последно: 31-05-13, 10:54
  2. Ще работи ли тази камера в БГ?
    От teodorteo във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 4
    Последно: 22-01-09, 11:35
  3. Чия е тази песен?
    От BerkStock във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 01-12-06, 09:50
  4. Как ви се струва тази конфигурация?
    От jamezzz във форум Общ - хардуер
    Отговори: 9
    Последно: 11-09-06, 17:39
  5. Помогнете ми за тази програма
    От ksm във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 12-10-05, 21:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе