Мъж на 93%
Тоя тест е малко дългичък скъса ми нервите докато стигна до края му накрая [8D]
Мъж на 93%
Тоя тест е малко дългичък скъса ми нервите докато стигна до края му накрая [8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ееее, мъж съм на 88%, оня пич веее ))
Женчовци сте тука половината, аз дето съм 65 кила съм по голем мъж от вас [:D][:D][:D]
<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*08/03/2004*:* 21:11:38</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е, аз съм на 80% ама все пак съм 45 кила [8D][:D]
Определено съм мъж, ама само 80% . Вярно много дълъг този тест, особено с моите познания по английски .
80% man излязох, но теста действително е много предсказуем, освен това има адски тъпи въпроси...
Ако чакам тест да ми каже какъв съм........... сеедно аз незнам [8D]
Аххх, ами аз съм бил жена бе. Не мога да повервам. Чак сега разбрах тц тц тц. - Shadow_bitch [8D][8D][8D]
И мен ме изкара 86% мъж ама като гледам този процент 80-86 май на всичките го дава.[:D] Има въпроси, които са далеч от нашата действителност(онова с Канада например)
You are definitely a man!
86% мъжественост и 14% нежност [:D][:D][:D] (знаех си че не съм перфектен) [}][}][}]
Хммм, ако си позволя да трансформирам леко резолюцията последвала моя тест, то аз категорично съм мъж.
Но за жалост, те са убедени в това едва на 20 %...
Чудна работа.
[:D]
Водя се жена, претендирам че не съм блондинка, нито натурална, нито по душа [:D] .Приятелите ми твърдят обаче, че съм гей - защото съм ходила по мъже []