-
Какво мислиш за човека
Deadknight... Само хубави неща мога да кажа за него от комуникацията ми и Страх може да ги осъди :) Но продължавам:
Много спокоен човек. Отзивчив и винаги готов да помогне. Абсолютно непредубеден. Добър по душа. Контактен. Винаги способен да погледне ситуацията отстрани, като на картинка. Вероятно е прекрасен приятел. Умен. Учтив. Аде да спирам, че....[:D]
Само един негатив ми се струва, че има - не достатъчно войнствен... А понякога се налага.
Но без да ми се обиждат другите модератори и администратори, от досегашния ми контакт с него мога да кажа само едно - той е за мен моделът на поведение, което трябва да има един администратор или модератор в даден форум.
-
Какво мислиш за човека
D3BEPP
Умен мъж, но често дава воля на посредственоста в разговорите и разбиранията си. Имам чувството, че понякога не се старае да вникне в ситуацията и бърза да пререже лентата с ножица.
Може да бъде сериозен, но явно това не му харесва. И все пак аз го наблюдавам.
Дзвер, наблюдавам те :)
[с най-добри чувства]
-
Какво мислиш за човека
Мдам, към горното мнение нямам никакви забележки. Освен към умен, може би[:D][:D][:D] Ще се опитам да се поправя. Дори... Опитвам се.
Профита е дамата със сърце на рицар. Често е войнствено настроена, но под бронята се крие една нежна и чувствителна жена. Няма страх от никого. Отстоява своето. Изключително много държи на приятелите си и мисля, че от към тях е най - наранима. Обаче умее да се бори и да побеждава, умее да оценява ситуацията и знае какво иска от живота. Би защитила слабите. Би победила по - силните.
P.S.Аз май ще си изчерпя лимита да ме критикуват... Ама извинете, не можах да се сдържа.
-
Какво мислиш за човека
D3BEPP Личност пораждаща конфликти, отстояващ мнението си хвърляйки се с главата надолу в спора и абсолютно праволинеен. Малко сложно схваща чуждите аргументи, но набере ли инерция става неудържим. Малко ми напомня едно поколение МЕИ-сти.
-
Какво мислиш за човека
FORI: Рядко говори, още по-рядко напразно - нещо, което заслужава уважение. Сериозен, но не сухар. Пие бира, което личи от аватара и заради което го уважавам още повече [:D]
<font color="blue">//offtopic: Върнах се мислено към ученическите години, когато попълвахме т.нар. "лексикони" [8D]</font id="blue">
-
Какво мислиш за човека
Slero: Еднакво добър е в кухнята и в политиката,
знае как се върти мотиката и с какво се пие мастиката:-)
Те тоя пич е от тихите води дето са най дълбоки:-))<font color="red"> Профита, Съни умната!!!:-)) </font id="red">
-
Какво мислиш за човека
Popkaro
Не съм имала контакти с него - мнението ми е по-скоро очертано от това, което съм виждала "между другото" във форума.
Интелигентен тип, с чувство за хумор - леко раздразнителен, но това не му пречи да е любезен и да подхожда с разбиране към участниците, които не са "навътре в нещата". Симпатяга, който със сигурност е добра компания за чашка (малка [:D]), макар и да не съм имала възможността да се убедя лично [^].
Трябва ли да упоменавам, че това не е четка? [}:)]
-
Какво мислиш за човека
Кире он дъ нет... яхххх... :))
знае повече от колкото трябва, но това е на добре... :)))
-
Какво мислиш за човека
Докера
Нахален и арогантен тип, който все ми иде да шамаросам, но пък компенсира с убийствено чувство за хумор и такава невинна добронамереност, че сърце не ми дава. Веселяк и симпатяга. Бира. Много бира.
(Съжалявам, ако това е "срещу" правилата, само че не се стърпях [;)])
-
Какво мислиш за човека
Kirande нямам много инфо за нея ,но [^] съм я запомнил с чуството и за хумор и едни от най добрите офтопици евър [Yeah!] .
-
Какво мислиш за човека
Zygot - или по моемо - Жорето.
Мноо голям пич ;) Кво повече да кажа :) То трябва да го видите в диското кат пие две големи ко става [:D]
И е по-болен от мене на тема ИНТЕЛ :)
-
Какво мислиш за човека
кайсията.. какво да ви кажа... весел тип, знам, че мога да разчитам на него да ми даде някоя игра [:P]... вози без пари... успех в бизнеса, брато [:D]
-
Какво мислиш за човека
Кайсо
Младеж - копнеж. :)))
Мноо кинти, мноо чар, русите мадами са му дар.
Сутрин с хумора закусва, вечер с компа той разпуска.
Я качил си му се на главата, я заровил те в шубрака.
Бързо пали (не колата), бавно гасне (ако тя е дългокрака).
Ако станеш и не си на кеф само звънкаш ти по Жи Си Ема,
споко - той на бързо ще ти спретне дяволски мехлема.
Френд голям. Оплаквания - нихтс.
<font color="red">Пак напомням да се спазват правилата - следващия пише за FearMe, а не за мен!!!</font id="red">
-
Какво мислиш за човека
FearMe, - ми то името си говори. Много навътре в материята (ИТ), човек на когото мога да се доверя, ако имам проблем. Абе имам само една дума : RESPECT :. А за хараткера му, какво да кажа, веселяк, с чувство за хумор, трудно се обижда и не позволява да го тъпчат. За сега толкова, все още му търся недостатък (не може да няма) [;)]
ЕДИТ: Пфууу, пак я изпуснах тази Profita [;)]
-
Какво мислиш за човека
Профита: Различната блондинка :-))) Цвете израсло в полите на балкана. Прекалено скромна, чувствителна, с усет към римата:-)
Можем да спретнем един рап речитатив с нея на следващата сетком среща:-)
Уви всичките ми впечатления са субективни, за това в момента опитвам да се свържа със съпруга и за да разбера какво представлява тъмната и половина:-))