Страница 1 от 7 123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 97

Какво мислиш за човека

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Какво мислиш за човека

Значи това е нещо като игра. Всеки следващ пише какво мисли за човека, който е написал предишното мнение. Например сега някой има тежката участ да напише какво мисли за мен, после следващия какво мисли за предишния и така[:D]

Моля да спазвате следните правила:

1. Този, за когото се отнася описанието не описва този който го е описал, макар и да го познава добре.

2. Никой не коментира правилността на написаното за него. Темата е какво мислят за Вас, а не какви сте в действителност.

3. Никой не се обижда, по никакъв повод.

4. Ако двама или повече участици пишат по едно и също време, поради което се получават повече от едно мнение за определен потрбител, следващият в играта пише за този от тях, чието мнение е първо по време.

5. Спазвайте стриктно топика.

Благодаря! []

2.  

3. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Какво мислиш за човека

Поемам тежката участ и се хвърлям с главата напред в подкрепа на идеята.

Характер - добродушен.

Визия - гореееща.

Емоционалност - силно избухлива, но адски справедлива.

Темперамент - жив.

Хладрокръвност - ясно подчертана.

Склонност към критика - основателна.

Нека и нещо негативно все пак - егоистка (взе ми мечата кожичка и не иска да ми я върне)

4. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Какво мислиш за човека

Брей на мен се възлага честа да пиша след двете дами ан форума. има и други но тези са най-редовни. Така сега да пиша за Profita :

няма да системазтизирам както тя е направила все пак трябва да сме различни. Според мен е точен човек наясно със себе си знае какво иска и какво може. Малко наивна но все пак е жена . Разбира от автомобили или се опитва да разбира все пак знае кои са най-големите там.

еми толкова да видим за мен какво ще се изпише

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Какво мислиш за човека

Glarus е доста сериозен и отговорен мъж. Лаконичен е и обича да казва нещата направо - без много обяснения и уговорки. Мисля, че зодията му е рак[]

6. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Какво мислиш за човека

Sunny е:

1. Извънредно привлекателна.

2. Екстремално сексапилна.

3. Много всеотдайна [в отношенията си с приятели]

4. Организирана, което не е присъщо качество на жените.

5. Може да пие достатъчно.

6. Не е глезла

7. Разбира от коли [като знам какво кара/караше]

8. Разбира от телефони

9. Интелигентна

10. Не е досадна

11. Не се срамува да пита.

12. Когато знае нещо не и "свиди" да го сподели

13. Отличен събеседник

14. Носи на мъжки простотии [тъпи и възтъпички шеги]

Отрицателни качества:

1. Говори много бързо

2. Обича мъжа си. [това е шега]

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Какво мислиш за човека

Интелигентен, рядко спокоен, човек , готов да помогне на всеки , но не понасящ леко загубата

8.  

9. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Какво мислиш за човека

Mr.TECHNO

Имам известни резерви към личността му, но вероятно си има и добри страни. На два пъти се опитва да повлияе за покачване нивото на кръвното ми налягане - да се надяваме не е било умишлено.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Какво мислиш за човека

Загадъчна... винаги е готова да ти отговори, но никога не знаеш какво точно мисли в момента [] Абе, точно "в сянка" !

11. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Какво мислиш за човека

Slero

Просто не мога да се въздържа да не кажа две мили думи за този (умишлено с големи букви) ЧОВЕК, защото лоши такива за него няма.

Не, излъгах има - прекалено е сериозен.

12. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Какво мислиш за човека

Ммммм, така като гледам по начина на изразяване, Профита живее някъде край морето... Ооооопс това го пишело в профила [8)][:P][][:D]

13. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна

Какво мислиш за човека

Понеже много ми се иска да се включа в тази игра ще се наложи да правя нещо като психопортрет.Така значи -СТРАХ- е спокоен човек обича не много скъпите , но качествени неща или ако дава повече пари ги дава като е убеден в качеството.Гледа анимации по една или друга причина не се страхува да изразя предпочитанията си

P.S надявам се ,че не греша в предположението си

14.  

15. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Какво мислиш за човека

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Понеже много ми се иска да се включа в тази игра ще се наложи да правя нещо като психопортрет.Така значи -

<div align="right">Originally posted by MAKAPOB*-*11/03/2004*:* 22:16:19</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

- психопортрет на себе си:

"Homo sum: humani nil a me alienum puto"

Човек съм и нищо човешко не ми е чуждо (Теренций).

16. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Какво мислиш за човека

Твърде строг

Твърде критичен

Скептичен

Поучителен

Добре информиран..

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Какво мислиш за човека

Невероятно чувство за хумор, почитател на тънките удоволствия в живота, чревоугодник, склонност към депресия, която се опитва да превъзмогне само с ядене и каране на сърф, вместо просто да си каже "Я м**** му на всичко, животът е кратък и всеки ден ден трябва да се изживее максимално интересно". Обича високите скорости, сърфа му дава чувство на свобода и независимост и откъсване от всички земни проблеми. Това, че слуша trance говори, че може да се наслаждава и на спокойна и приятна обстановка с чаша любимо питие сред запалени свещи и ароматизиращи пръчици (леле много си отвях фантазията, ще ме прощавате[])

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Какво мислиш за човека

Слънчева , както си го пише , не се занимава с глупави сплетни "like me " , сериозен човек , и най-вече - Много интелигентен и начетен"

ПП

Profita - това за кръвното ти - дано да е било за добро - исках да видя само дали съм способен да изнервя някого - и май успях - за което съжалявам - а дали ме харесваш или не - да ти кажа за мен е все едно - на никого не преча и най-вече каквото и да говорят за мен - На никой пари не дължа , на никой лошо не съм направил ( от което май само си патя ) - единствения ми грях засега е грешките в правописа и странното ми чувство за хумор коета само аз май си разбирам

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 7 123 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. КАКВО Е S-ВИДЕО КАБЕЛ И ЗА КАКВО СЛУЖИ?
    От monto във форум Телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 28-04-15, 13:51
  2. Отговори: 7
    Последно: 26-03-14, 18:29
  3. Отговори: 12
    Последно: 01-08-13, 09:49
  4. Отговори: 6
    Последно: 01-03-10, 12:59
  5. Отговори: 23
    Последно: 02-11-08, 11:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе