-
Какво мислиш за човека
Е сега ще видите "Империята отвръща на удара" - unreleased version[;)]
-СТРАХ- ...опитваш се да си различен от другите и така да те забележат, но го правиш малко калпаво. Обаче всъщност изобщо не мислиш нещо лошо - по-скоро си напълно искрен и доброжелателен. Не допускаш и остро критикуваш лицемерието, защото не можеш да го понасяш. Уважавам достойните противници[:)]
-
Какво мислиш за човека
Големи дънки, голяма работа, голямо слънце[:D]
@Kirande-Гого Юбари
-
Какво мислиш за човека
Кафка - кефи ме изрaзяването му ,уникално чувство за хумор . Мноо често сме били противници - аз ( както винаги става ) съм на "other side" ама иначе няма да е интересно.
CTPAX - 10х за корекцията. Относно правописа обещавам да сменя или клавиатурата или задклавиатурното устройство - дано при първия метод да се оправи , иначе втория не е много желателен.
ПП.
а защо аз имам 2 звездички ???
-
Какво мислиш за човека
Искате ли малко да промениме оттук нататък правилата на играта?
Всеки пише за който иска[;)]
-
Какво мислиш за човека
Най-готините, най-умните,най-смелите,най-приятните,най-обаятелните,най-разбраните,най-точните,най-веселите и усмихнати,най-печените,най-почтените,най-знаещите,най-можещите,най-силните,най-цивилизованите,най-топлосърдечните,най-скромните,най-позитивните агенти са в сетком[:D]
Абе да съм жив и здрав[:D]
Да живеят мегахерците и повечкото памет[:P]
-
Какво мислиш за човека
Ей kafka сега ще се обиждаме ли :)
-
Какво мислиш за човека
Адския манияк на боди пиърсинга.
Каквото и да му се случи (понеже си е франкофон) отговаря такъв е живота(C`est la vie) Песимист и не вярва на живота без брак.
Обича да готви манджи с мерудия. Но иначе е готин(така се говори :Р)
Излъгали са го че в компЮтрите е бъдещето и ако се захване с тях ще прокопса.
Аз ако бях на негово място щях да стана учител по сърф ;)