-
Какво мислиш за човека
Значи това е нещо като игра. Всеки следващ пише какво мисли за човека, който е написал предишното мнение. Например сега някой има тежката участ да напише какво мисли за мен, после следващия какво мисли за предишния и така[:D]
Моля да спазвате следните правила:
1. Този, за когото се отнася описанието не описва този който го е описал, макар и да го познава добре.
2. Никой не коментира правилността на написаното за него. Темата е какво мислят за Вас, а не какви сте в действителност.
3. Никой не се обижда, по никакъв повод.
4. Ако двама или повече участици пишат по едно и също време, поради което се получават повече от едно мнение за определен потрбител, следващият в играта пише за този от тях, чието мнение е първо по време.
5. Спазвайте стриктно топика.
Благодаря! [:)]
-
Какво мислиш за човека
Поемам тежката участ и се хвърлям с главата напред в подкрепа на идеята.
Характер - добродушен.
Визия - гореееща.
Емоционалност - силно избухлива, но адски справедлива.
Темперамент - жив.
Хладрокръвност - ясно подчертана.
Склонност към критика - основателна.
Нека и нещо негативно все пак - егоистка (взе ми мечата кожичка и не иска да ми я върне) ;)
-
Какво мислиш за човека
Брей на мен се възлага честа да пиша след двете дами ан форума. има и други но тези са най-редовни. Така сега да пиша за Profita :)):
няма да системазтизирам както тя е направила все пак трябва да сме различни. Според мен е точен човек наясно със себе си знае какво иска и какво може. Малко наивна но все пак е жена :)). Разбира от автомобили или се опитва да разбира все пак знае кои са най-големите там.
еми толкова да видим за мен какво ще се изпише
-
Какво мислиш за човека
Glarus е доста сериозен и отговорен мъж. Лаконичен е и обича да казва нещата направо - без много обяснения и уговорки. Мисля, че зодията му е рак[:)]
-
Какво мислиш за човека
Sunny е:
1. Извънредно привлекателна.
2. Екстремално сексапилна.
3. Много всеотдайна [в отношенията си с приятели]
4. Организирана, което не е присъщо качество на жените.
5. Може да пие достатъчно.
6. Не е глезла
7. Разбира от коли [като знам какво кара/караше]
8. Разбира от телефони
9. Интелигентна
10. Не е досадна
11. Не се срамува да пита.
12. Когато знае нещо не и "свиди" да го сподели
13. Отличен събеседник
14. Носи на мъжки простотии [тъпи и възтъпички шеги]
Отрицателни качества:
1. Говори много бързо
2. Обича мъжа си. [това е шега]
-
Какво мислиш за човека
Интелигентен, рядко спокоен, човек , готов да помогне на всеки , но не понасящ леко загубата
-
Какво мислиш за човека
Mr.TECHNO
Имам известни резерви към личността му, но вероятно си има и добри страни. На два пъти се опитва да повлияе за покачване нивото на кръвното ми налягане - да се надяваме не е било умишлено.
-
Какво мислиш за човека
Загадъчна... винаги е готова да ти отговори, но никога не знаеш какво точно мисли в момента [:)] Абе, точно "в сянка" !
-
Какво мислиш за човека
Slero
Просто не мога да се въздържа да не кажа две мили думи за този (умишлено с големи букви) ЧОВЕК, защото лоши такива за него няма.
Не, излъгах има - прекалено е сериозен.
-
Какво мислиш за човека
Ммммм, така като гледам по начина на изразяване, Профита живее някъде край морето... Ооооопс това го пишело в профила [8)][:P][;)][:D]
-
Какво мислиш за човека
Понеже много ми се иска да се включа в тази игра ще се наложи да правя нещо като психопортрет.Така значи -СТРАХ- е спокоен човек обича не много скъпите , но качествени неща или ако дава повече пари ги дава като е убеден в качеството.Гледа анимации по една или друга причина не се страхува да изразя предпочитанията си
P.S надявам се ,че не греша в предположението си
-
Какво мислиш за човека
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Понеже много ми се иска да се включа в тази игра ще се наложи да правя нещо като психопортрет.Така значи -
<div align="right">Originally posted by MAKAPOB*-*11/03/2004*:* 22:16:19</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
- психопортрет на себе си:
"Homo sum: humani nil a me alienum puto"
Човек съм и нищо човешко не ми е чуждо (Теренций).
-
Какво мислиш за човека
Твърде строг
Твърде критичен
Скептичен
Поучителен
Добре информиран..
-
Какво мислиш за човека
Невероятно чувство за хумор, почитател на тънките удоволствия в живота, чревоугодник, склонност към депресия, която се опитва да превъзмогне само с ядене и каране на сърф, вместо просто да си каже "Я м**** му на всичко, животът е кратък и всеки ден ден трябва да се изживее максимално интересно". Обича високите скорости, сърфа му дава чувство на свобода и независимост и откъсване от всички земни проблеми. Това, че слуша trance говори, че може да се наслаждава и на спокойна и приятна обстановка с чаша любимо питие сред запалени свещи и ароматизиращи пръчици (леле много си отвях фантазията, ще ме прощавате[;)])
-
Какво мислиш за човека
Слънчева , както си го пише , не се занимава с глупави сплетни "like me " , сериозен човек , и най-вече - Много интелигентен и начетен"
ПП
Profita - това за кръвното ти - дано да е било за добро - исках да видя само дали съм способен да изнервя някого - и май успях - за което съжалявам - а дали ме харесваш или не - да ти кажа за мен е все едно - на никого не преча и най-вече каквото и да говорят за мен - На никой пари не дължа , на никой лошо не съм направил ( от което май само си патя ) - единствения ми грях засега е грешките в правописа и странното ми чувство за хумор коета само аз май си разбирам