Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 38
Like Tree2Одобрявам

Nai tapoto, koeto vi se e slu4valo (s PC)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Преди около месец си вземам 256МБ ДДР Самсунг, ама в обедната почивка, и веднага вкъщи да я пробвам, но нали бързам -> вадя старата SDRAM и слагам новата ДДР на съответния слот, но без да свалям комп-а, а само през страничния капак, като монитора ми пречи, а и бързам. Пъхам я, пускам и чувам гаден звук от топене, усещам гадна миризма и нещо вътре пуши. Викам си - от слот-а е, ама нали има и втори. Вадя и пъхам там -> същото. Свалям комп-а и гледам че 3 PIN-а на паметта се изгоряли, а също и слотовете на сътветните места! Напъхал съм я наобратно. А тя си щракна без проблем!? Случва се. Връщам я във фирмата, от там я пращат в София и след седмица им я връщат -> Изгоряла е и причината не е в тях. ОК. Взимам си я, отивам вкъщи, слагам я правилно и тя си бичи без грешка... Ха-ха, ама е вярно! Пък 3-те изгорели PIN-a направо ги махнах, щото много гадно стърчаха.

Та какво е правила в София цяла седмица, като дори не са я пробвали!?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Ми откраднаха ми го. От това по-тъпо, здраве му кажи. Половин година събирах пари за нов. В първо отделение ме върнаха м--ка им!

BROUGHT TO U BY MSAN

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Наистина страшно съжалявам като науча за такова нещо! ;-((

Адски ме е яд, защото тъпият малоумник, който го е направил грам не се е и замислил какво причинява...да не говорим за стойността на информацията, която може да е записана на компа (ами ако там е записан нечий половин годишен труд!?). После най-вероятно си е купил два чифта дънки, яке, скъпи чипици и е хукнал по кръчмите да се прави на велик...може и да е наркоман, де...което е по-хубаво, щото ще пукне по-бързо!

Единственият начин, обаче да се спрат кражбите от тоя род е като никой не купува крадени стоки!!!

VOICE IN YOUR HEAD!

5. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Особено пък за РС-чарковете. Аз съм на мнение, че трябва да се купуват нови чарколяци.

Иначе, благодаря за споделеното. Вече премина, нямаше нищо фундаментално, като изключим софт-а дето си го бех свалил от техно-линка, ама нейсе. Лошото е, че не можаха да намерят изрода, дето го е свършил, да си "поговоря" аз със него...

BROUGHT TO U BY MSAN

6. Тук е от
    Dec 2000

Аз пък преди 1 година имах страшна преживелица. Не точно с компа, но с нещо свързано с него. Отиваме с един приятел до една наша любима фирма за хардуер (започва с М...) да ми сменят вентилатора, щото беше дал фира, от многото прах, заради лепенката, която не ми даваше право да го отворя.... та както и да е. На връщане оттам (преди това бях ходил на лекции) и бях с една папка, тръгваме с колата и спираме на един светофар по-рязко и съответно виждам потресаваща за мен гледка - нещо черно излита от покрива от покрива на колата и се стоварва на 3-4 метра пред нас. В първия момент ми става смешно, но след секунда осъзнавам, че това е въпросната папка, в коята са ми лекциите...и гаранционната карта. С ужас гледам как 30ина листа се разпръскват в неимоверно произволни посоки (имаше силен вятър). И без да се замислям, скачам с краясък от колата с вик "Леле, гаранционната...." и приятеля скача и той, без да се замисля. Хубаво, ама след 3 крачки напред осъзнавам, че колата остава отворена, с РС-то ми вътре, с чисто новичък сменен вентилатор на захранването )). Та се връщам малко назад и гледам как приятеля ми обръша лист по лист.... е намери я, на 10ина метра от нас на платното, все още си има отпечатък от гума, никой си нема такава гаранционна

7. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Току-що се опитвам да си сложа новите детонатори (да ги пробвам дали гърмят хубаво) и се оказва че нямам достатъчно място за да ги инсталирам (фрее спаце < 1 МБ)

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Е, мойте преживявания не са толкова драматични обаче...

Връщам се с HDD-то вкъщи, 10 GB DL от free-то и си го закачам. Стартирам PC-то и "Primary Hard Disk fail". За 1 бройка да пукна, щото пари няма а това ми е единствения хард След като си викам без паника, изключвам,проверявам кабелите, ми добре са свързани към харда, проверявам BIOS-а, restart, пак същото. Оказа се че кабела се откачил от дъното иначе към харда си беше добре закачен. Обаче това не беше всичко свурзвам го към дъното, пускам компа и черен екран само дето пищи. Брех, не пищи като да е видиото ама нищо не показва. Оказа се че кабела е закачен не само на secondary но и наобратно и не ще да включи - ама много тъпо, влиза по двата начина.

Поне научих нещо ново и БЕЗ ПАНИИИИИИКА!!

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

He-he tva za garmeneto na detonatorite e mnogo svezo!

VOICE IN YOUR HEAD!

11. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

IMHO sa6to

<center></center>

12. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Ghost - otnosno tva za kradenite stoki - dosega ne sam vidial na niakoia videokarta da ima lepenka "KRADENO"

<center></center>

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Стига, бе! LOF, к'во се правиш на "дръж ми шапката" - на всеки му е ясно за какво става дума...Ясно е, че като си купиш компонент от фирма с гаранция и т.н. вероятността да е краден е много малка. Съвсем различно е "..абе имам един човек дет' прода'а компютер, ама не знае к'ъв е, шот' са му го подарили..." и т.н. Като ти изтърсят няква тъпня от тоя сорт не е ли ясно за какво става дума!?

VOICE IN YOUR HEAD!

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

Mi az po princp vinagi pazaruvam bez garancia, za6toto e po-evtino. Ako eventualno ne6to se s4upi (zasega ne se e slu4valo) imam hora, koito 6te mi napi6at garancionni karti sled tova

I ne kupuvam ot mutri...

<center></center>

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Виждаш ли!?...Значи се правиш на "дръж ми шапката", а ти е ясно за какво иде реч...

VOICE IN YOUR HEAD!

17. Member
    Тук е от
    Jun 2001

S Kasho kato zagoworihme za logika se setih edna sluchka.

Kato bachkah w zalata pochna da mi se poqwqwa edin problem s mrejata - pochna da mi se gubi cqlata mreja de, puskam ping - ima, sled 2 min spira i tyi stoi polowin chas. sled 1 den glawoblyskanici. ostanowqwame sledniq problem: Kogato wkliuchim ediniq kompiutyr w kontakt koito e w staqta sys routera se gubi mrejata. wkliuchwaneto na kompiutyra se systoeshe w towa da go wkliuchim w kontakta sam - izwadeni sa kabeli za mreji za monitori wsichko, samo ot kontakta w zahranwaneto. ne pomnq dali trqbwashe da se wkliuchi kompiutyra ot power-a.

18. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

V4era pusnah PM7, za6toto iskah da si formatiram edinia dial na diska i kvo gledam - edin siv dial okolo 12 GB. Dosega neizpolzvan - tova e goliama prostotia, drugata e, 4e vaob6te ne sam zabeliazal, 4e ne6to mi se gubi

<center></center>

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Video na 8MB, koeto raboti na 4?
    От De4ev във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 1
    Последно: 30-03-04, 16:04
  2. [?] Lepilo s koeto da lepna radiator?
    От PROKOBA във форум Общ - хардуер
    Отговори: 8
    Последно: 18-07-02, 00:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе