Преди около месец си вземам 256МБ ДДР Самсунг, ама в обедната почивка, и веднага вкъщи да я пробвам, но нали бързам -> вадя старата SDRAM и слагам новата ДДР на съответния слот, но без да свалям комп-а, а само през страничния капак, като монитора ми пречи, а и бързам. Пъхам я, пускам и чувам гаден звук от топене, усещам гадна миризма и нещо вътре пуши. Викам си - от слот-а е, ама нали има и втори. Вадя и пъхам там -> същото. Свалям комп-а и гледам че 3 PIN-а на паметта се изгоряли, а също и слотовете на сътветните места! Напъхал съм я наобратно. А тя си щракна без проблем!? Случва се. Връщам я във фирмата, от там я пращат в София и след седмица им я връщат -> Изгоряла е и причината не е в тях. ОК. Взимам си я, отивам вкъщи, слагам я правилно и тя си бичи без грешка... Ха-ха, ама е вярно! Пък 3-те изгорели PIN-a направо ги махнах, щото много гадно стърчаха.
Та какво е правила в София цяла седмица, като дори не са я пробвали!?

)). Та се връщам малко назад и гледам как приятеля ми обръша лист по лист.... е намери я, на 10ина метра от нас на платното, все още си има отпечатък от гума, никой си нема такава гаранционна
След като си викам без паника, изключвам,проверявам кабелите, ми добре са свързани към харда, проверявам BIOS-а, restart, пак същото. Оказа се че кабела се откачил от дъното
</center>
</center>