Значи един ден си правя оглед на старото ми PC, без определена причина хехе (For no particular reason, copyright: Форест Гъмп, велик филм) и след това ми изчезна флопито. Сега не че ми трябва много, ама веднъж годишно си трябва за буутване най-малко. Е, закъде без флопи? Купувам си ново, монтирам го- пак същото! Изпадам в тиха паника и почвам да гледам в една точка и да разсъждавам... флопи контролера е изкихал (преди това смених и кабелите) ама няма такива контролери... и си викам я да си взема друго дъно, а между другото си направих bootable CD - голям кеф за всеки случай, ако се скапе HDD-то. И като сложих другото дъно и видях, че пак не става, отидох в килера да взема Rocket Launcher-a, ама добре, че го бях скатал на по-сигурно място...!!! И така живота си продължи, ама усещах винаги неприязън към този компютър, когато се доближах на по-малко от 2 м от него. ... И един слънчев ден го разфасовах щото нещо ми се бъзикаше, и...о, чудо: като го сглобих и пуснах: флопи като слънце - пушка... и върти 2 пъти по-бързо дискетите ( е, не е баш така, ама на мене така ми се стори тогава...) И като видях съм забравил да затегна болтчетата!!! И значи какво?- прекалено силно съм затегнал болтчетата преди и то се е деформирало и затова не е сработвало. В резултат на тези мъки сега имам 2 флопита, 2 дъна и кабели много. Е тва е тъпотия, така, че не затягайте болтовете както се затяга болт на джанта на Камаз...
When the Machine breaks down, we break down (للتعارف وتكوين صداقات جديده)