Гледам, че Метро започват да ги продават - "само в метро", и то на добра цена - 718лв. за 2кВт. Някой има ли впечатления?
http://www.metro.bg/public/site/metr.../TopBrands.pdf - страница 9
Гледам, че Метро започват да ги продават - "само в метро", и то на добра цена - 718лв. за 2кВт. Някой има ли впечатления?
http://www.metro.bg/public/site/metr.../TopBrands.pdf - страница 9
духалка с дизайн, какво да се каже повече?!
една лопата и с диаманти да я инкрустираш, пак си остава лопата
Чакай да си купи някой форумец и да се започнат хвалебствията - колко малко ток гълта, колко силно духа, а и комфорта е несравним.
А ако се появи и търговец - яко лапане на мухи ще падне!
Хубава джаджа. Аз съм тамън от шараните, които лапват по такива играчки. Чакам лични впечатления
Dyson в Англия са номер 1 за прахосмукачки.Скъпи са, но качествени и вършат работа,но духалки сега за първи път виждам техни.Не вярвам цената да е само до дизайн,а по скоро пак опира до възможностите им.
п.п. и там не всеки си купува тяхна прахосмукачка при положение ,че има по евтини модели на други марки.
Този пост е редактиран от granity; 02-11-12 в 09:24.
За пари търговците всякави джаджи са готови да продават ...
Това не може да стопли една стая от 16-17 квадрата.Който не вярва да пробва.
Някой май даже се замислят за тоя цитирам "термовентилатор" със цена 719лв.
С какво може да се похвали подобно чудо на техниката - дизайн, дисплей, дистанционно, добър терморегулатор.
Дай боже на всеки да има толкова излишни пари и да може да ги хвърля за подобни "чудеса".
Не бях виждал духалка, пардон "термовентилатор" за трицифрена сума, камо ли за 720лв.
Имам същата от 1 година, поръчана от Англия.
Струва си всяко левче, стига дизайнът да е достатъчен фактор за покупката. Все пак колко духалки може да сложите в средата на голяма стая, да я топли и да изглежда като съвременна кинетична скулптура
Иначе е просто духалка, доста добра, не е най-тихата, особено на 10-та степен, но пък на 5 метра от нея се усеща топла струя. Дистанционното е голямо предимство, защото ако си запишете кодовете на универсално с таймер, може да си я пускате и спирате докато ви няма. Иначе поддържа температура доста добре, даже малко дразнещо педантично.