Здравейте,
Имам монтирана "Хидрофорна система Grundfos, мощност 1.13 kW, монофазна 220-240 V, 50 Hz". Наложи се продължителна работа на уредбата, при което с честите превключвания явно двигателя се повреди. В момента издава само звук, и не работи. При отваряне на клемната кутия, всички изводи на намотките дават късо с корпус. Изгорял ли е двигателя и може ли да се ремонтира. Кондензатора му видимо изглежда здрав. Благодаря Ви предварително.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат И да може да се ремонтира. Пренавива се. Това го правят на бул."Раковски" и ъгъла с бул."Сливница". Провери кое е по евтино - нов двигател или пренавиване.
 И да може да се ремонтира. Пренавива се. Това го правят на бул."Раковски" и ъгъла с бул."Сливница". Провери кое е по евтино - нов двигател или пренавиване.
						 Първоначално публикувано от lybak
 Първоначално публикувано от lybak   Да от София съм. За мен важното беше да споделя мнението си относно двигателя. Да можех да попитам "От София ли сте?" Да изчакам отговор "Да" и да напиша: "...бул."Раковски" и ъгъла с бул."Сливница". Така дадох адрес, който може да е полезен и на други съфорумци които са от София, без да влизаме в излишни обяснения. Хайде да не спамим...само предлагам.
 Да от София съм. За мен важното беше да споделя мнението си относно двигателя. Да можех да попитам "От София ли сте?" Да изчакам отговор "Да" и да напиша: "...бул."Раковски" и ъгъла с бул."Сливница". Така дадох адрес, който може да е полезен и на други съфорумци които са от София, без да влизаме в излишни обяснения. Хайде да не спамим...само предлагам.