Резултати от 1 до 9 от общо 9

Предпазители на "Moeller" - да ли са качествени?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. lrn
    lrn е офлайн
    Member
    Тук е от
    Sep 2006

Предпазители на "Moeller" - да ли са качествени?

Здравейте,
    накратко в на брат ми новия апартамент са монтирани предпазители на Moeller:

http://www.moeller.bg/Pages/65/3/BG/

Въпроса е качествени ли са колкото тези на Шнайдер (примерно)? Като гледам сайта са доста сериозни, ама като знам нашите строители как от всичко спестяват... та затова се интересувам. Дали няма някой с преки впечатления?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re: Предпазители на "Moeller" - да ли са качествени?

Качественни са, не са много разпространени в България Moeller е една от акулите в бранша.
    По-сериозен е въпроса с качеството на специалиста който ги монтира. Някой който не знае какво прави може да орезили и най-качественния продукт.

4. lrn
    lrn е офлайн
    Member
    Тук е от
    Sep 2006

Благодаря за отговора. А за второто си абсолютно прав. Задължително ще се проверяват връзки, квадратури на кабели, контакти и т.н.

5. Тук е от
    Nov 2006

Аз лично не съм доволени от апартаментните им табла-работя с Шнайдер(Мерлин Жерин)-по добри са и почти няма разлика в цената

6. Тук е от
    Nov 2006

И автоматичните им предпазители не са удобни за монтаж

7. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Работя с продукти на Мьолер, Сименс, Абб, Шнайдер, АЕГ. Индустриални приложения, при тежък режим на работа и запрашена среда. Продуктите на Мьолер са предпочитани заради доказаните си качества. Особенно контактори и моторни защити.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2006

Според мен е по добре да се заложи на една марка за апаратура- по ремонтопригодно е и не държиш на склад различни марки и модели със сходни парааметри

10. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от bbb1
    Според мен е по добре да се заложи на една марка за апаратура- по ремонтопригодно е и не държиш на склад различни марки и модели със сходни парааметри
    Принципно си прав, но я помисли в един завод за 10 години колко марки и серии електроапаратура може да се събере. Даже и да имаш на склад, за 3 години максимум един модел се заменя с друг и след 3-4 години един контактор с 2 броя помощни контакти който е повреден ще трябва да замениш с по-нов модел.
    Така че марките нямат значение принципно. Важно е качеството и изделието да е лесно заменимо. Някой фирми изнесоха производството си в Китай и източна Европа като изделията им се меко казано калпави. Марките с който съм имал грижи ще ги запазя в тайна

11. Тук е от
    Nov 2006

Точно така!Последните 8 години работя в химическата промишленост-и от опит казвам че е добре да са от един производител-и на склад има и е по ремонтопригодно.А не тук се равалило нещо ама то френско а пък в другия цех има еди какво си ама то пък китайско...А ма тази бобина на контактора е за еди какво си напрежение а на мен ми трябва за друго.А процеса е непрекъснат и не може за дребни неща да застрашаваш производството!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 17:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  3. Отговори: 6
    Последно: 15-09-10, 18:53
  4. Терзания - аспиратори - "Eurolux MOSAIKO PRO Vario" vs "Faber Perla"
    От observer във форум Бяла техника
    Отговори: 5
    Последно: 26-11-07, 11:56
  5. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 11:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе