Смяна с нов до следващият път.
Здравейте ще пиша тук тъй като мисля че ще е от клапана причината .Клапана е същия от снимката http://img19.imageshack.us/img19/1027/img0875nv2.jpg Пускам студената вода на мивката и меката връзка се затопля и се получава просмукване на бойлера спирам водата меката връзка истива на момента бойлера се издува до нормално и нещо изчатква много силно .Викам си клапана истърва .Спирам крана на бойлера откачам меката връзка от клапана и учуден гледам че клапана не пуска водата от бойлера .Какво да правя и всепак да го сменям ли клапана само да отбележа снимката не е моя и бойлера мие неръждавейка
Вероятно е за смянаПървоначално публикувано от zzz
дайте идеи какъв все пак да търся че да несе занимавам повече или всичко е на късмет при сегашното качество на стоките
При мен клапана никога не е капъл , като загрее водата ми държи 4 бара налягане в системата
Не е нормално и е опасно предвид наближаващата зима. Имаш спукана серпентина на солара и може би вече нямаш антифриз, а вода в колекторите! Дано поне антифризът е бил пропиленгликол, а не отровния етиленгликол, защото сте го изконсумирали!