Проблема е следния.В кухнята имам прекъсната нула на контактите.Контактите в кухнята,трапезарията и балкона са на един препазител ,няма никъде на трите места разклонителна кутия.Някой да даде идея какво да правя.
Проблема е следния.В кухнята имам прекъсната нула на контактите.Контактите в кухнята,трапезарията и балкона са на един препазител ,няма никъде на трите места разклонителна кутия.Някой да даде идея какво да правя.
И на трите ли места нямаш нула....? И още един уточняващ въпрос...сигурен ли си, че нямаш разклонителна кутия? Това са поне 5-6 контакта (кухня трапезария,тераса)....съмнявам се че няма..... А ако наистина няма...тогава връзките са в контактите.....Първоначално публикувано от VID
Нула няма само в кухнята.на другите места има.В контактите няма връзки.Вцелия апартамент има само една кутия до банята,над бойлерното табло.Почвам да си мисля че другите са замазани.
Най-вероятно кутиите са ти замазани. Тръгваш от контакта, в който няма нула с леко почукване нагоре. Някъде на около 25-30см под тавана, ако звука се промени (бие на кухо), там ти е кутията - под 1/2см гипс. Прослушай всичко в радиус от 20-30см, защото няма гаранция, че майстора е работил "по конец".Първоначално публикувано от VID