Е кажете от къде да си купя, стига само се хвалихте... Писах сигурно на 10 фирми, които предлагат в интернет, но към момента никой не ми е отговорил от вчера...
Е кажете от къде да си купя, стига само се хвалихте... Писах сигурно на 10 фирми, които предлагат в интернет, но към момента никой не ми е отговорил от вчера...
Аз намерих полски автоматичен бушон в "Конрад" 3лв. струва, но не разбрах как се монтира.Това металното в края не позволява на бушона да стигне до резбата на таблото и да се навие, понеже става прекалено дълъг и стърчи бушона. Какъв е номера ....?!?..
Да не би този предпазител да е за обикновен бушон, не за главен,какъвто ми трябва..
Витлови предпазители.Нормално за главен предпазител се поставя предпазител с основа и капачка за 63А и те са с резба Е33 , като вложката/патрона/ може да бъде 35А, 50А или 63А.не за главен,какъвто ми трябва..
За токовите кръгове са предпазители с основа и капачка за 25А и те са с резба Е27, като вложката може да бъде 2,4, 6, 10, 16, 20, 25А. "Е" ще рече едисонова резба. Не съм виждал автоматичен предпазител с резба Е33
Това металното накрая не пречи на автоматичния предпазител да се навие, ако се навива там където трябва - в основата на предпазителя .Наистина автоматичните малко надстърчат спрямо обикновените капачки.
Извинявай, ако не те затруднявам, би ли ми го снимал?Първоначално публикувано от borko7
Благодаря.
те тия полските...са made in China...
имам оригинален полски такъв,доста години ми работи вече.
Наскоро купих същия китайски,изкара ден и половина...
За 3лв. толкова!Първоначално публикувано от lubopiten