Здравейте, имам проблем с бойлера. Той е на около 4 години монтиран в коридор на стената на банята. Има собствено малко табло с контактор и часовник и зимата съм го настроил да се пуска нощно време. (През пролетта, лятото и ранна есен не се ползва ел. нагревателя.)На елдоминвест е, неръждавейка, 200л и със серпентина вързана към два слънчеви колектора. От около месец и половина - два имам конденз в бойлера който се оттича през дупчица на пластмасовия капак отдолу и за 1 ден събира 1 капачка от дезодорант. Нормално ли е да има такъв конденз постоянно толкова време? Също ми се струва, че топлата вода е малко, при настроена 55-60 гр. двама човека се изкъпват, чиниите от вечерята да се измият и свършва. Вчера му отворих отдолу капака и от този конденз голяма ръжда има, какво да правя, има ли нужда от смяна на нагревателя и нормално ли е да има толкова ръжда по него. Засега минах с преобразувател на ръжда и смятам да сменя кабелите към нагревателя, както и да изшкуркам пластината на нагревателя.Давам снимки които направих.