Заложи на българското.....като лаф звучи, но по темата е добрият избор.
Заложи на българското.....като лаф звучи, но по темата е добрият избор.
Ще те пратят по сервизи, защото не си знаеш правата!
Оставяш им го с протокол и те, като търговец по ЗЗП са длъжни да ти го ремонтират в рамките на30 дни. Ако не го направят - замяна или парите обратно.
За кое българско става въпрос? Аз съм виждал само на ММotors, но по параметри отстъпваха доста на Cata същите габарити.
По дебит, шум и консумирана мощност. То май други и няма. Цената вече не помня каква беше...
За тях става дума, аз ги предпочитам за бюджетен вариант.Със замяната никаква грижа, ако се наложи.
Не са това от преди 10г.
Промени ли са и конструкцията, като махнеш решетката и се виждат главите на два винта, фазомера свети на тях.
Преди година смених 10-годишния със същият от сегашните, докато се усетя че не може да отвори клапата бях изхвърлил предния.
Изхвърлих го и тоя, сложих някво евтинджос на 120мм 150куб.м. или 200куб.м. беше.
Аз имах един, може би от ММ купуван 2007-2009г.
Чак затваряше вратата като го включа.
Обаче жената се оплака, че "много течение правел, което е вярно, защото когато работеше, дори на затворена врата на тоалетната дърпаше въздух през входната врата на апартамента и минавайки през гумените уплътнения на врата въздуха чак свиреше...
И вярно се чувстваше течение в тоалетната. Смених го и сега няма такъв проблем .
То и доматите не се знае дали са български!
А и вече няма български семена, институтите отдавна ги закриха...
С 2 вентилатора съм на ММ от 2015година. Единия в банята, другия в тоалетната. Двускоростни. Първата им скорост не се спира никога, въртят вече 5 години. Втората скорост (ей тогава вече става течение) се ползва когато се ползват помещенията по предназначение.
Този пост е редактиран от Zubcho; 25-10-20 в 14:11.
Има такива които отпред са кръгли, има и правоъгълни. Моите са правоъгълни. Но беше пуснато захранване за двете скорости още по време на ремонта вкъщи.