бройката на публикациите ми не се променя от известно време - замръзнала е на 508?
бройката на публикациите ми не се променя от известно време - замръзнала е на 508?
Не знам дали е коментирано - нямам време да прелистя всичките 8 страници.
Дребен бъг: При писане на мнение бутонът КРЕДОР отваря прозореца с допълнителните емотикони. Май тагът на "още" не свършва където трябва.
При бързият отговор всичко е ок.
В офиса съм с ИЕ 6.0 и няма такъв проблем (въпреки че, ако поставя мишката върху бутона, в статус бара се вижда "javascript:moreSmileys();").
Има го, обаче, с Лисицата от вкъщи.
През прокси (частно), без прокси, с кукита, без кукита, от друга машина (друг доставчик), същата работа. 20 мин не мога да пусна един пост вече...
Става въпрос за тази темаГрешка!
The last posting from your IP was less than 60 seconds ago. Please try again later.
P.S. през Opera от чужда машина най-после успях да пиша там, но не и през IE
Интересно, че този пост форумът го прие от първият път през IE от моята машина.
Въпросният ти пост е много кратък.
Ако си го сложил в клипборда, тогава още по-малко време минава между командата "Отговор" и следващата - "Прати". В такива случаи изчаквай известно време преди да събмитнеш отговора си и мисля, че няма да имаш проблем.
Не знам дали е бъг или си е така по принцип,но когато се логнах току що и написах едно мнение,след което натиснах "публикувай" ми изписа ,че от мойто ИП е публикувано мнение и трябва да изчакам 60секунди.Да ,но аз не бях публикувал мнение ,само се бях логнал(може би преди по-малко от 60секунди от пускането на мнението,та може би за това-да е отчело логването като публикуване на мнение).ИПто си ми е статично реално.
А и да попитам нещо(да не пускам нова тема)-мейл-а ми се вижда като цъкна на ника си.Предполагам го виждам само аз (защото съм маркирал да е скрит в опциите) или...?
Само ти си виждаш мейла,поне аз като цъкна не го изписва.
Същата работа и при мен...Първоначално публикувано от ghost_of_sparta
Понякога дори и 60 секунди не стигат...Първоначално публикувано от Скакауец
Трябва да се разлогнеш (хехе) и да се логнеш наново, за да се "оправи" бъг-а.
![]()
Не че пречи на някой, ама все пак е бъг някакъв
![]()
Профил --> Настройка на Последни публикации :
![]()
Ееее, с тая плътна дебела червена линия дето си ползвал, все едно шамар искаш да ми удариш (или пък с банан).
Да си кажа преди наистина да се е случило нещо такова - не ми е зор да тормозя администраторите или който и да е друг тук с дребнави забележки, нито пък мисля че е редно (и не очаквам) някой администратор да се разтича да оправя разни дребни бъгове. Единствено се опитвам да давам обратна информация за неща които са ми се сторили странни и приличат на бъгове, пък вече администраторите да преценяват нататък.
Интересно в каква насока го изби заради дебелина на линия, не би ми хрумнало![]()
Изчезна ми аватара. Бях го качила тук, не от мой линк, обаче след последната редакция на профила ми онзи ден - гледам, че "личната ми картинка" я няма.
Сега няма и опция да си го кача отново. Искам да знам само да изчакам ли да се появи отново такава или да си търся място от другаде да дам линк?
Благодаря.