Този бутон хубаво, че го има, но нека не се задейства от клавиатурата, защото много ме изнервя като ми смени клавиатурата с едно натискане на шифт. Аз ако нямам кирилизация ще натисна с мишката бутончето.
Този бутон хубаво, че го има, но нека не се задейства от клавиатурата, защото много ме изнервя като ми смени клавиатурата с едно натискане на шифт. Аз ако нямам кирилизация ще натисна с мишката бутончето.
Напълно съм съгласен с ivo80.
Неведнъж този бутон ми е късал нервите. Аз съм от хората, които поне се опитват да пишат правилно (и граматично и смислово), защото най-важното е да те разберат правилно и дискусиите да не се отклоняват в посока правопис и кой колко е имал по Бългалски език.
Този скрипт ме кара да пиша само с малки или само с големи букви, защото натискането на Shift (не винаги) води до опъващи нервите резултати. Все още се владея обаче [:D].
Не може ли да се смени клавиша за превключване с някой друг по-рядко използван или с комбинация от клавиши, например Scorll Lock, LShift+RShift и т.н.
АБСОЛЮТНО съм съгласен с вас. И на мен така ми къса нервичките понякога това бутонче [:D]
И какво му е на бутона? Смяната не е с едно, а с две натискания на Shift. А не мисля, че е удачно да се сменя само с мишката. Ако толкова пречи, поне предложете алтернативен клавиш, който да не се бърка с други стандартни функции
Ами не знам дали само при мене е така, ама става само с едно натискане на Shift. Ако става с две натискания аз съм ЗА.
При мен се случва и изобщо да не сработва [V]
Не вярвам само аз да съм така.
Показва, че това, което ще пиша, ще е на латиница, но въпреки това си кара на кирилица. Добре, че Нотпада е наблизо, та в такива случаи си копипейсткам...
Иначе при мен се включва с 2 натискания на клавиша, а не с едно.
Едно време сякаш беше с 2 натискания, но сега се сменя с 1 натискане.
А при мен се сменя или с два пъти Shift, или с WinKey + Shift. Явно при различните системи е различно. С кирилицата на Injinera съм.
А, и погледнете по-долу... мисля, че това може да отговори на някои въпроси [8D] При мен се появява, след като натисна няколко пъти последователно "Double Shift".