Странно,бутона помощ не работи...![]()
ами няма да има като не е преведен "help"-a...Първоначално публикувано от G_R_U
Ееее ... оспамихте темата с тия бутони и тия помощи...
А сега сериозно:
не може ли докато се чака превода, при натискане на бутон "Помощ" да излиза английската версия ?
Аз също опитах с превода, но определено не е по силичките ми.
И за да не ме обвини някой, че само спамя, ще добавя:
Изключително лошо впечатление ми направи употребата на "пъпчив пубертет" от администратор.
@MitkoS сменяш bulgarian с english в урл-то на новия прозорец и четеш
http://forum.setcom.bg/Themes/defaul...x.english.html
//то вече било казано...3-4 страници назад![]()
Благодаря, ама как точно го сменяш ? Аз и преди го четох това три-четири страници назад, но явно съм много тъп и ми се налага да компенсирам с упоритост.Първоначално публикувано от Edin_Lud
През профила - има настройка за език
Но не е необходимо да сменяш - прикачих английската веррсия към бутона в БГ варианта
Или по-просто: кликваш на сегашния ХЕЛП, то ти отваря празната страница и ти редактираш ръчно адреса:
httр://forum.setcom.bg/Themes/default/help/index.english.html
//
Вече е излишно. Мерси за което!![]()
Е това се искаше де - преди месец ощеПървоначално публикувано от КрИс
Аз така го възприех. Виждам, че и цензурата работи човешки - върнах си вота
@Bibi изказа добра идея по друг повод, но ще си позволя да я цитирам:
"Нека рейтинга остане като лакмус"
Ако и там (за рейтинга) се внесе малко яснота (кой, кога и защо) - може и да престана да мрънкам.
(временно)![]()
В момента съм на домашен PC-* 800/600
Е какво - това имам сега.....((
Началото е много грозно - направо ме отблъсква. След регистрацията се нормализират нещата.
Не знам как избрахте точно него - за мен е отблъскващо.
За т.н. скин си говорим.........
//И нека не забравяме, че става дума за форума - на мен изобщо не ми пречи........
Просто си казвам някакво мнение - не мрънкам - не ми пука!!!
//
Wise, защото:
- поне 95 % от съфорумците използват разделителна способност 1024 х 768;
- ти продължаваш да мрънкаш вече над половин година, вместо да заделиш "некой леф" от закуски и да си купиш една читава видеокарта и един сносен монитор, който да поддържа висока резолюция;
- в крайна сметка нещата прогресират и рядко тъпчат на едно място, за да задоволяват капризите на единиците, които не искат да направят нещата удобни за себе си;
- форумът нрава си мени, но скина си - не;
- като "имаш това", ще "траеш онова";
- не си ми поръчал една "тройка с гарнитура"! :knuppel2:
![]()
Лекокато отговор на твоя
, Иво:
Имам си прилична видеокарта в прилична конфигурация. Поради някакви причини обичам големите...букви/в случая/. И си прекам на 800х600 (= 480000, но това е една друга тема). Защо трябва да връщам лопатата в този монет, питам аз. А?
А по темата...що не хванете да я заключите най-сетне и да видим новата с бъговете? А?
От двадесетина дни се каня да кажа, че има едно дразнещо (поне за мен) нещо:
Например, ако има отговор по определена тема и се промени подтемата на основната тема, то точно името на променената подтема излиза в "KlipFolio"-то и настава леко объркване, тъй като не се знае за какво точно става въпрос. Така е и на заглавтага страница на форума.
Ако има един чалъм това да се поправи или поне да се премахне възможността да се слага ново заглавие в отговорите към определена тема, тъй като такова заглавие вече има и този, който е пуснал темата си е сложил оригинално такова.
Според мен би било полезно (ако може , разбира се) да се разшири полето
"Последни публикации"
6 са си достатъчно, но да може да се скролва (малей - чист български) - ако може да си местиш с мишока до 20-30 няма да е лошо. Днес имаше май 6 "климатици..." имало е 6 " логически задачи..." та това ще е плюс за форума. Не е важно и приоритетно - просто споделям мнение.
Абе полезно е, ама трябва да се направи. А докато не стане ползвай това: http://setcom.bg/main/main.asp
Горе, в дясно....
И защо точно това да ползва, а не http://SetCom.bG ?
Или RSS канала??? Затова го има - за да се ползва...
http://forum.setcom.bg/index.php?act...it=20;type=rss
Като на limit= може да се напише бройката, която искаш.