@WilliamDark - Няма такова нещо : http://www.geocities.com/kalpachev/IMG_2652_1.JPG
@WilliamDark - Няма такова нещо : http://www.geocities.com/kalpachev/IMG_2652_1.JPG
Ако може да се направи закръгленото избеляване на картинките в новините да бачка и под Firefox няма да е зле...
Днес забелязах много забавен бъг в превода...
Когато натисна бутона "Предварителен преглед", в полето за прегледа се появява временен текст, докато се зареди това, което съм писал. При по-бавна връзка (каквато е често в офиса ми) текста стои по-дълго и прави впечатление. При нормална, бърза, връзка - изчезва за секунда. В прикачения файл съм го снимал
[attachment deleted by admin]
Експертно Търсене --> Старост на съобщението:
Това ми звучи... геронтофилски. Няма ли да е по-хубаво "Давност"?![]()
При мен се отваря !!!Първоначално публикувано от DarkRose
и там си ти Darky![]()
PP
А по моя въпрос какво стана - аватара анимирания продължава да не излиза
Егати - тук май никой не го е еня за този малък проблем !
Как очакваш да излезе след като го няма на линка, който си дал???
не е затова - линка го махнах , Проблема е по-горе
като сложа аватара дори и 85х85 да е* пак ми казва че не е аватар или картинката е много голяма
"Следните грешки се появиха когато променихте профила си.:
Аватара, който сте избрали е прекалено голям, или не е аватар. "
И това е за картинка 85х85 и е gif
Каква трябва да е картинката за да излиза ?
Ако видиш properties на който и да е аватар, от тези, които се виждат, ще прочетеш, че големината им е 65х65 пиксела...
Благодаря Крис - това исках да знам
това явно е от скоро защото аватара с 100 х 85 излизаше докато изведнъж не секна .
PP
самодето новия аватар е 49 х 65 и пак не иска - определено има някакъв проблем , но май не ви се занимава. снимка сложих 800 х600 и я прие като си я намали сам. но гиф4ето не иска и това е .
При толкова много цензура направо се губи смисъла на цели постове. Или поне е голяма мъка докато се схване смисъла....в *цензура*орта Слънчев бряг.
Той е бил прострелян с д*цензура*лансиран *цензура*шум в сърцето...
Не е ли по-добре изобщо без цензура? За момента не съм видял някъде да е имало полза от нея. Е може да е било и заради бързи действия на модераторите.
Днес ми се появи това съобщение:
"Последната публикация от вашето IP беше преди по-малко от 60 секунди. Моля, опитайте пак по-късно."
Със сигурност бях написал предишното преди повече от пет минути. По всяка вероятност има някъде някакво разминаване в часовници на компютри, но не това ме интересува.
Въпроса ми е (ако не е трудно да се отговори), можем ли двама, които сме зад NAT-рутер и сме във форума с едно IP, но сме различни хора с различни потребителски имена, да пишем едновременно (през по-малко от 60 секунди) ?
Не знам от какво става това - с Лиса съм и 98. Не ми пречи но е малко неприятно като
посрещане във форума. Рядко се получава - гадост.
http://vgindev.hit.bg/problem2.jpg
това е - разместват се неприятно картинките.
Може да не е от форума - не знам.
НЕ знам дали е тва е темата, че не ми се четът 11 страници ама това според мен е бъг - няма емотиконка за![]()
Някой администратор със свободно тема ако може да добави, че ми е куцо така
![]()
в този ред на мисли (бъговете) ми е много смешно моето положение - май съм модератор (имам си там правата), пише ми под аватара, но пък в "позиция" в профила няма такова нещо, а като "бонус" и не виждам служебен форум никъде.
тък като еволюционно не се чувствам комфортно нито като рак, нито като риба, бих помолил дарвин (крис) да вземе отношение и да ме позиционира където ми е мястото![]()